www.engineering-suomi.com
Steute

Ex HS 98 –asentokytkimet analogisella lähdöllä EX-alueille 1 ja 21

Liiketoimintayksikkö Extreme steutelta esitteli Ex HS 98 –asentokytkimen SPS IPC Drives –messuilla. Tämä kytkin erottuu steuten monipuolisesta asentokytkinten sarjasta erittäin silmiinpistävällä piirteellä. Perinteisen On/Off-teknologian sijasta se lähettää analogisen signaalin, joka vastaa integroidun Hall-anturin havaitsemaa toimilaitteen tai männän asentoa. Valitusta vaihtoehdosta riippuen anturi antaa lähtösignaalin yhdellä kolmesta vakiintuneesta standardista 0 - 20 mA, 4 - 20 mA tai 0 - 10 V.

Ex HS 98 –asentokytkimet analogisella lähdöllä EX-alueille 1 ja 21
Tuotekuva: Ex HS 98

Tämä ominaisuus on nyt lisätty suosittuun Extreme-asentokytkinten 98-sarjaan. Se on tunnettu muun muassa vankasta, syöpymättömästä alumiinikotelosta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kannesta. Sarjan suojaluokat ovat korkeat ja mitat täyttävät DIN EN 50041 –standardin. Eri toimilaitteita voidaan asentaa asentoihin 4 x 90°. Näin analoginen asentokytkin voidaan integroida joustavasti ympäröivään rakenteeseen, etenkin siksi, että se voidaan myös ohjelmoida erikseen tehtaalla ja näin sovittaa ihanteellisesti kulloiseenkin sovellukseen.

Räjähdysturvallinen 98 HS –variantti on ATEX/IECEx-hyväksytty käytettäväksi kaasun Ex-alueilla 1 ja 2 sekä pölyn Ex-alueilla 21 ja 22. Tämän vahvan analogisen asentokytkimen ominaisuuksien yhdistelmä tekee siitä täydellisen esimerkiksi räjähdysvaarallisiin ympäristöihin asennettujen läppien, venttiilien ja muiden ohjauselementtien asennon tarkkaan seurantaan.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan