www.engineering-suomi.com
3M Gas & Flame Detection

Tyco tuo markkinoille uuden kaasun- ja liekinilmaisutuotemerkin

Saman tuotemerkin alla toimivat viisi maailmanlaajuista yritystä tarjoavat kattavia kaasun- ja liekinilmaisuratkaisuja

Tyco tuo markkinoille uuden kaasun- ja liekinilmaisutuotemerkin
Tyco International (“Tyco”, New Yorkin pörssissä: TYC) ilmoitti tänään uuden Life Safety Products -liiketoimintayksikköön kuuluvan Tyco Gas & Flame Detection -tuotemerkin muodostamisesta. Tyco pyrkii uuden tuotemerkkinsä myötä nousemaan johtavaksi maailmanlaajuiseksi kaasun- ja liekinilmaisuratkaisuiden toimittajaksi.

Integraatiotoimet, jotka alkoivat helmikuussa 2015 Tycon Industrial Safety Technologies (IST) -yritysoston myötä, huipentuvat Tyco Gas & Flame Detection -tuotemerkin lanseeraamiseen. IST-yritykset Detcon, Oldham, Gas Measurement Instruments (GMI) ja Simtronics tekevät yhdessä Scott Safetyn kaasun- ja liekinilmaisutuotevalikoiman kanssa Tyco Gas & Flame Detection -yhtiöstä yhden maailman suurimmista innovatiivisten kaasun- ja liekinilmaisutuotteiden valmistajista, joka tarjoaa asiakkailleen täydellisen valikoiman ratkaisuja ja palveluja.

“Tyco Gas & Flame Detection -tuotemerkin myötä voimme nyt jakaa parhaat käytäntömme ja ajatuksemme kaikkien yritystemme kesken tarjotaksemme asiakkaillemme laajan tuotevalikoiman, joka edustaa alan uusimpia teknologioita ja korkeinta tukitasoa”, kertoo Tyco Life Safety Products -liiketoimintayksikön toimitusjohtaja Andrew Chrostowski. “Osana Tycon maailmanlaajuista palontorjunta- ja turvallisuusratkaisuverkostoa olemme ainutlaatuisessa asemassa innovatiivisten ratkaisuiden tarjoamiseksi asiakkaillemme”.

Monipuolisen innovatiivisten kaasun- ja liekinilmaisuratkaisuiden valikoiman lisäksi Tyco Gas & Flame Detection tarjoaa asiakkailleen yhden maailman kattavimmista palvelu- ja tukiverkostoista, kiitos Tycon maailmanlaajuisten asennus- ja huoltopalveluiden sekä valtuutettujen palveluntarjoajien verkoston.

“Pyrimme maailmanlaajuiseksi teknologiajohtajaksi, joka tarjoaa innovatiivisia ja luotettavia maailmanluokan kaasun- ja liekinilmaisuratkaisuja niin ihmisten ja omaisuuden kuin ympäristönkin suojelemiseksi”, toteaa Tyco Gas & Flame Detection -yhtiön toimitusjohtaja Sean Magee.

Tycon Life Safety Products -liiketoimintayksikkö keskittyy suojelemaan kaikkein tärkeintä. Se toimii markkinoilla jatkossa kahden tuotemerkin kautta: Tyco Gas & Flame Detection ja Scott Safety. Scott Safety toimii jatkossakin pääasiassa henkilökohtaisten suojainten parissa toimittaen maailman johtavia hengityssuojain-, lämpökuvaus- ja suojavaatetusratkaisuja pelastustyöntekijöille, teollisuustyöntekijöille ja sotilashenkilöstölle kaikkialla maailmassa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan