www.engineering-suomi.com
3M Gas & Flame Detection

Esittelyssä paranneltu PS200-monikaasuinstrumentti

GMI, 3M:n työntekijän terveys ja turvallisuus -jaostoon kuuluva yritys, on ylpeä voidessaan ilmoittaa parannuksista PS200-monikaasuilmaisinlaitteistoomme.

Esittelyssä paranneltu PS200-monikaasuinstrumentti

Kesäkuusta 2019 alkaen PS200, joka on suosituin kannettava monikaasuilmaisimemme, sisältää joitakin vaikuttavia tuoteparannuksia. Yksi parannuksista on uusi, tehokas tietojentallennuskapasiteetti, jonka avulla asiakkaat voivat kerätä kaikki tarvittavat kalibrointi- ja käyttökertatiedot 6 kuukauden ajalta. Tämä lisäkapasiteetti parantaa käyttäjän saatavilla olevia merkitseviä tietoja ja mahdollistaa nopeamman päätöksenteon.

Toinen hyödyllinen lisäys on uusi, nopeasti käytettävä kenttäkalibrointitila, joka säästää käyttäjän aikaa yksinkertaistamalla kenttäkalibrointiprosessia. Käyttäjä näkee myös lyhyt- ja pitkäaikaiset altistumisensa hiilimonoksidille (CO) ja rikkivedylle (H2S), jolloin sen hetkiset altistumisarvot voidaan määrittää nopeasti ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Lisäksi olemme lisänneet joukon käyttäjäkokemukseen liittyviä päivityksiä, mm. pikakonfigurointinäyttö, konfiguroitavat luotettavuussignaalit ja enemmän käyttäjän hallintaa koskien kalibroinnin eräpäiviä, kuolleen alueen konfiguraatioita ja resoluutioasetuksia (H2S). Nämä ominaisuudet tehostavat suorituskykyä - parantavat helppokäyttöisyyttä ja ennen kaikkea yleistä käyttäjäkokemusta.

PS200 mittaa edelleen mitä tahansa LEL-rajan, hapen (O2), hiilimonoksidin (CO) ja vetysulfidin (H2S) yhdistelmää, joten se soveltuu kattavasti henkilökohtaiseen seurantaan ja käyttöön ahtaissa tiloissa. Laajan tietojentallennuskapasiteetin lisäksi PS200-malliin on saatavana lisävarusteena sisäinen pumppu ja kattava valikoima lisävarusteilta moniin eri käyttötarkoituksiin.

Lisätietoja PS200:n parannuksista sekä 3M:n kaasu- ja liekki-ilmaisintuotteista ja palveluista löytyy verkkosivustoltamme: https://gasdetection.3m.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan