www.engineering-suomi.com
FPT Industrial

ROTATOR OY ON UUSI FPT -MOOTTORIEN JÄLLEENMYYJÄ SUOMESSA

FPT Industrial on Iveco-konsernin tuotemerkki, joka on omistautunut ympäristöä säästävien voimansiirtojen ja moottorien suunnitteluun, tuotantoon ja myyntiin. FPT Industrial on aloittanut uuden yhteistyön Rotator Oy:n kanssa, joka toimii valtuutettuna jälleenmyyjänä FPT Industrialin moottoreille ja palveluille Suomessa. Vuonna 1954 perustettu Rotator on yksi Suomen kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja huoltopalveluyrityksistä.

  www.fptindustrial.com

Rotatorilla on noin 160 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Pirkkalassa lähellä Tamperetta ja muut toimipisteet Vantaalla, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä, Sotkamossa, Kajaanissa ja Liedossa. Rotatorin laaja verkosto takaa asiakkailleen erinomaisen kattavuuden huollon, varaosien ja teknisen tuen sekä muiden laitteiden luotettavuutta ylläpitävien tehtävien osalta.


ROTATOR OY ON UUSI FPT -MOOTTORIEN JÄLLEENMYYJÄ SUOMESSA
Kuvassa: Janne Wartiovaara, Rotator Oy:n toimitusjohtaja

”FPT Industrialilla olemme innoissamme voidessamme toivottaa Rotator Oy:n tervetulleeksi eurooppalaiseen jälleenmyyntiverkostoomme”, sanoo FPT Industrialin Guglielmo Tummarello. ”Rotator Oy tuo luotettavuutta ja kilpailukykyä 70 vuoden kokemuksella maailman johtavien valmistajien koneiden ja laitteiden jälleenmyynnistä. Sen laaja markkinatuntemus, hyvä maine ja aito sitoutuminen jatkuvasti asiakkaidensa kilpailukyvyn parantamiseen ovat paras perusta FPT Industrial -tuotteiden menestykselle Suomessa.”

”Tiedämme, että asiakkaidemme liiketoiminnan tulos riippuu koneista ja laitteista”, lisää Rotator Oy:n toimitusjohtaja Janne Wartiovaara. ”Siksi tuomme maahan, myymme ja edustamme vain tehokkaita ja luotettavia brändejä, jotka sopivat hyvin Suomen markkinoiden vaativiin tarpeisiin. Ja FPT Industrial on varmasti yksi niistä. Odotamme innolla yhteistyön aloittamista ja uuden suuren menestystarinan rakentamista.”

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan