www.engineering-suomi.com
BALLUFF

Puhdas seurantasovellus

All-in-One RFID-lukija BIS M-4008

Puhdas seurantasovellus
Balluffin BIS M-4008 on integroidulla prosessorilla varustettu All-in-One RFID-lukija. 13,56 MHz-lukija IP67-suojauksella, kestävällä valetulla sinkkikotelolla ja Profinet-liittymällä, ei tarvitse lisäprosessoria, pystyy kommunikoimaan suoraan ohjaustason kanssa.

Lukija on erinomainen valinta aina kun tarvitaan puhdas sovellus työkappalaissa olevien tietovälineiden ja työkappaleiden kuljettimien tunnistamiseen yksittäisillä asemilla. Tyypillisiin sovelluksiin kuuluvat sisältävät materiaalivirtojen ohjaus tuotantolaitoksissa, kuljetusjärjestelmissä ja kokoonpanolinjoissa.

Laite on markkinoiden ainoa all-in-one-lukija integroidulla 2-porttisella Ethernet-kytkimellä jota voidaan käyttää yksinkertaisten väylä- ja rengastopologioiden muodostamiseen. Tilan etäseuranta on helppoa integroidun verkkopalvelimen ansiosta. Laitteen tila ilmaistaan myös laitteen omilla helposti näkyvillä LED-valoilla.

Uusi lukija tukee RFID-standardin ISO 15693 mukaisia tietovälineitä. Jokainen, joka tarvitsee nopeampaa tiedonsiirtoa, voi yksinkertaisesti valita Balluffin nopean tietovälineen, jonka tiedonsiirtonopeus on jopa 8 kertaa tavallista nopeampi ja jossa on ekstrasuuri muistikapasiteetti, jopa 128 kB.

BIS M-4008 säästää käyttäjältään paljon aikaa ja rahaa kokoonpanossa ja asennuksessa. Valettu sinkkikotelo voidaan asentaa suoraan metallin päälle monilla eri tavoilla. Myös suora Profinet-liityntä vähentää johdotuksen kuluja ja vaivaa. Edullisen 4-nastaisen M12-standardin mukaisen kaapelin käyttö sekä virtajohtona että Profinet-liityntänä on myös lisäetu.

Puhdas seurantasovellus

Laitteen päätiedot ovat saatavana GSDML-tiedostona tyyppispesifistä parametrisointia varten. Valmiit funktiolohkot mahdollistavat helpon S7-ohjelmoinnin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan