www.engineering-suomi.com
EPLAN

Nyt saatavana: Eplan Platform 2.6

Eplan Platform 2.6 on erinomainen esimerkki innovatiivisen ajatusmallin käyttöönotosta. Uuden Eplan Platform version 2.6 käyttäjät hyötyvät merkittävästi teknisen suunnittelun ominaisuuksia, jotka voidaan integroida helposti päivittäisiin työprosesseihin. Näitä ovat mm. uudet liitinrimojen suunnittelutoiminnot ja projektitietojen hallinta, pneumaattisen ja hydraulisen voimansiirron putkitusesitykset sekä optimoitu IT-integraatio. Merkittävä uutuus on myös se, että Eplan Platform on nyt saatavana myös turkinkielisenä, ja kieliversioita on nyt kaikkiaan 18.

Nyt saatavana: Eplan Platform 2.6
Terminal Editor.jpg: Liitinriman nykytilaa voidaan katsella laajennetulla terminal editorilla. Manuaalisesti tai automaattisesti määritellyt jumpperit voidaan myös tunnistaa helposti. Lisätarvikkeet voidaan visualisoida graafisesti.

Monheim, Saksa, 15. elokuuta 2016 - englanti, saksa, japani ja kiina: Eplan-ohjelmisto "puhui" aikaisemmin vain 17 kieltä. Uuteen versioon 2.6 on lisätty turkki - onhan Eplanilla ollut oma tytäryhtiö Istanbulissa vuodesta 2014. Uusimmassa versiossa on myös lukuisia teknisiä parannuksia. Käytettävät tarvikkeet voidaan nyt esittää helposti prosessoitaessa ja hallittaessa liitinrimoja. Automaattisesti tai manuaalisesti määritellyt jumpperit voidaan nyt myös tunnistaa helposti. Käyttäjät voivat nähdä liitinrimojen nykyisen tilan sellaisena kuin se näkyy Navigaatorissa. Vielä yksi parannus: uusi liitäntäorientoitu näkymä näyttää nopeasti riman vapaat ja näin käytettävissä olevat liitännät. Nämä toiminnot paitsi helpottavat suunnittelua, myös nopeuttavat suunnitteluprosessia merkittävästi.


Projektien ja projektitietojen hallinta


Quick Input Filterin käyttö projektin hallinnassa helpottaa projektien ja projektitietojen hallintaa entisestään. Aliprojektit voidaan määritellä vapaasti ja nimeäminen on joustavampaa. Käyttäjät voivat esimerkiksi päivittää pääprojektin sen sijaan että tallentaisivat aliprojektit, jotta pääprojekti saadaan ajan tasalle. Projektin rakenteen hallinnassa voidaan hakea ja muuttaa tiettyjä rakenteita koko projektin ajan, mikä helpottaa projektin hallintaa huomattavasti. Välisivujen määrittelyä tulostusta tai PDF:n luontia varten on myös parannettu paljon - ja käyttäjät hyötyvät myös tämän alueen nopeammista tuloksista.

3D putkistot/letkulinjat

Hydrauliikka ja pneumatiikka, jäähdytys ja voitelu: monissa sovelluksissa tarvitaan putkia tai letkuja esimerkiksi ilman tai öljyn siirtämiseen. Eplan Fluid Professional yhdessä Eplan Pro Panel lisäosan kanssa mahdollistavat nyt järjestelmän putkien ja hydrauliikkaletkujen esittämisen 3D:nä. Suunnittelijat voivat tarkastella järjestelmää tai esimerkiksi letkustojen pituuksia. Putkien geometria saadaan siirrettyä nyt vientitoiminnolla myös ulkoiseen valmistusohjelmistoon putkien taivutusta varten.

Esisuunnittelusta yksityiskohtien suunnitteluun

Monien uusien toimintojen optimointi helpottaa Eplan Platformin integrointia asiakkaiden nykyisiin prosesseihin. Eplan Preplanning mahdollistaa nyt tietojen tuonnin ulkoisista lähteistä. Tulevat tiedot voidaan tarkistaa esikatselutoiminnolla ennen tuontia. Erot voidaan tunnistaa helposti ja jopa aikaisemmin poistetut objektit löytyvät nyt helposti ja ne voidaan poistaa esisuunnittelusta ja yksityiskohtien suunnittelusta. Tämä edustaa seuraavaa askelta kohti yhdenmukaisempia tietoja ja niiden jatkuvuutta teknisessä suunnittelussa - esisuunnittelusta yksityiskohtien suunnitteluun.
Parempi IT-integraatio

Käyttäjien hallinta on myös helpottunut: nykyiset käyttäjät voidaan tuoda helposti IT-infrastruktuuriin sen sijaan että uusi käyttäjä olisi luotava. Eplanin käyttäjien hallintaa laajennettiin Active Directory -tuella. SQL-tietokantojen käyttöä on myös helpotettu: SQL-tietokannoista on käytettävissä valintalista, josta oikea voidaan valita.

Nyt saatavana: Eplan Platform 2.6
Performance.jpg: Toiminto-orientoitunut suunnittelu Eplanilla lisää Eplan Platformin tehokkuutta.

Nyt saatavana: Eplan Platform 2.6
Preplanning Import EN.jpg: Eplan Preplanning mahdollistaa tietojen tuonnin ulkoisista lähteistä. Tulevat tiedot voidaan tarkistaa esikatselutoiminnolla ennen tuontia.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan