www.engineering-suomi.com
Scott Safety - 3M

Lontoon pelastuslaitos näkee liekkejä pidemmälle

Lontoon pelastuslaitoksen vastuulla on 1587 neliökilometrin alue ja se on yksi maailman suurimmista palo- ja pelastustoimista. Se työllistää 4853 palomiestä ja on yksi Yhdistyneiden kuningaskuntien kiireisimmistä palo- ja pelastustoimista. Lontoon pelastuslaitoksen visiona on tulla tunnustetuksi maailmanluokan toimijana, ja avainasemassa tässä on sen tiimien tehokkuuden parantaminen palontorjunnassa, sammutustyössä ja yhteisön turvallisuudessa.

Lontoon pelastuslaitos näkee liekkejä pidemmälle
Kuvateksti: Lontoon pelastuslaitos on varustettu Scott Safetyn X380-lämpökameroilla

Yhtenä UK:n tärkeimmistä palo- ja pelastustoimista lämpökuvausteknologian kehittäminen on ollut Lontoon pelastuslaitoksen mielessä etusijalla. Ymmärtäen, etteivät kaikki lämpökamerat ole samaa tasoa ja tunnustaen tarpeensa turvata etulinjassa olevaa henkilökuntaa, Lontoon pelastuslaitos on perusteellisen testauksen jälkeen valinnut lämpökameroidensa toimittajaksi Scott Safetyn. 
 
Scott Safety on tunnustettu maailman johtava henkilökohtaisten suojavälineiden suunnittelija ja valmistaja, mukaan lukien maailman valmiusjoukkojen käyttämät hengityksensuojaimet ja lämpökamerat, ja se toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti yli miljoonalle palomiehelle kaikilla 7 mantereella. 
 
Lontoon palomiehet on nyt varustettu yhdellä maailman kehittyneimmistä lämpökameroista, X380. Se parantaa huippuselkeällä kuvanlaadullaan tilanneanalyysiä tilanteissa, joissa palomiehet tarvitsevat sitä kaikkein eniten, ja siksi X380 on osoittautunut paljon paremmaksi kuin edullisemmat kilpailijansa. X380-lämpökameran ominaisuudet mahdollistavat sen, että palomiehet voivat tulkita tilanteita nopeammin ja turvallisemmin sekä tehdä taktisia päätöksiä työskennellessään pelastaakseen henkiä Britannian pääkaupungissa. 
 
Kuuman ja kylmän pisteen seurantamahdollisuus – joka löytyy ainoastaan X380-lämpökamerasta – auttaa palomiehiä tunnistamaan tulipalon tai tilanteen kuumimmat ja kylmimmät pisteet. Tämä uusi ominaisuus tarkoittaa sitä, että he voivat nyt löytää tulipalon lähteen nopeammin, havaita uhrit sekä myös löytää turvallisimmat reitit kohteeseen ja siitä pois.
 
Lontoon pelastuslaitoksen (LFB) tutkimus- ja kehitysjohtaja Gary Hopkins sanoi: "Etulinjassa olevan henkilökunnan turvallisuuden varmistaminen on kaikkein tärkeintä. Lontoon pelastuslaitoksen investointi lämpökameroihin on päättäväinen vastaus kaikkiin hätätilanteisiin ja auttaa viimekädessä saamaan tilanteen nopeammin hallintaan. 
 
"Lämpökameroille suoritettiin perusteellinen testauskokonaisuus, joka oli toistettavissa, tallennettavissa ja hallittu, mukaan lukien vesipelastus (uhrien paikallistaminen), RTC (uhrien lukumäärän tunnistus) sekä palamisen hajun paikallistaminen. Tutkimus- ja kehitystoimi tuli siihen tulokseen, että Scott Safetyn kokonaistarjonta, suorituskyky ja jatkuva jälkimarkkinointi sopivat parhaiten LFB:n tarpeisiin." 
 
"Scott Safetyn lämpökuvaus on nyt hallitseva teknologia-alusta taistelussa pelastettaessa henkiä ja omaisuutta" tiedottaa Scott Safetyn lämpökuvauksen toimitusjohtaja Andy Slater. "Tämä johtuu osittain paremmasta tilannetietoisuustasosta, jonka se antaa palomiehille muihin saatavana oleviin kameroihin verrattuna, esimerkkinä kuuman ja kylmän pisteen seurantamahdollisuus. X380 on jatkuvasti osoittautunut parhaaksi UK:n palo- ja pelastustoimien perusteellisessa testauksessa ja siitä on tullut vankka suosikki paremman visuaalisen seurannan ja palomiesten paremman turvallisuuden takia." 
 
Löydät lisätietoja osoitteesta www.scottsafety.com/emea.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan