www.engineering-suomi.com
EPLAN

Maksuton verkkolisenssi jopa 300 opiskelijalle

Kouluille ja korkeakouluille tarkoitettu Eplan Education -konsepti kattaa sähkö-, hydrauliikka-, ja pneumatiikkasuunnittelun, instrumentoinnin, prosessiautomaation sekä ohjauskeskusten suunnittelun ohjelmistoratkaisut. Aiemmin Eplan Education Campus oli samanaikaisesti 25 käyttäjän käytettävissä, mutta nyt verkkolisenssin käyttäjämäärä on nostettu 300:aan. Lisenssi on saatavana keskuspalvelimella, ja sitä voidaan käyttää missä päin oppilaitosta tahansa. Näin oppilaitoksissa kaikkialla maailmassa voidaan harjoitella ohjelmistojen käyttöä tehokkaasti.

Maksuton verkkolisenssi jopa 300 opiskelijalle

Eplan Education.jpg: Aiemmin Eplan Education Campus oli samanaikaisesti 25 käyttäjän käytettävissä, mutta nyt verkkolisenssin käyttäjämäärä on nostettu 300:aan.

Monheim, Saksa, 24.10.2016 - Eplan Platform 2.6:n julkistamisen vanavedessä saataville on tullut myös uusi Eplan Education -koulutuskonsepti. Eplan Education Campus tuo verkkolisenssin kolmensadan opiskelijan ja kolmen opettajan käyttöön samanaikaisesti. Eplanin asiantuntijat tarjoavat opettajille koulutusta ja kattavaa tukea myös käyttöönotossa, minkä avulla Eplan Education Campus -paketti on helposti sisällytettävissä opetussuunnitelmaan. Eplan Platform 2.6:een perustuva koulutuslisenssi on saatavilla maksutta koulujen ja korkeakoulujen käyttöön, ja se kattaa sähkö-, hydrauliikka-, ja pneumatiikkasuunnittelun, instrumentoinnin, prosessiautomaation sekä ohjauskeskusten suunnittelun ohjelmistoratkaisut. Käytettävissä on myös Eplan Data Portalin täysversio, joka sisältää nykyisellään selvästi yli puolen miljoonan osan tiedot laadukkailta komponenttivalmistajilta sekä niiden 1,2 miljoonaa versiota konfiguraation kautta.

Koulutuskonsepti on saanut lentävän lähdön, sillä Eplan Educationia käyttää jo yli tuhat oppilaitosta maailmassa. Pelkästään korkeakoulutasolla 310 oppilaitosta tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden oppia Eplanin edistyksellisten suunnitteluratkaisujen avulla. Käytännönläheinen koulutus Eplan Education -konseptia hyödyntäen valtaa alaa etenkin Aasiassa ja sen lähialueilla. Esimerkiksi Malesiassa Eplan vahvistaa jalansijaansa, ja siksi siellä tarvitaan myös päteviä ammattilaisia, jotka osaavat käyttää sovelluksia. Eplan Education antaa tuleville insinööreille erinomaisen tilaisuuden valmistautua työelämään.

 

Koulutuskonsepti 

Eplan Education tekee vaikutuksen toimintojensa laajuudella, monialaisuudellaan ja täysin sulautetuilla tiedoillaan. Opettajat voivat hyödyntää työssään valmiita tuntisuunnitelmia, hyödyllisiä, käytännönläheisiä tehtäviä, luentomateriaaleja sekä koe- ja tenttikysymysesimerkkejä vastauksineen. Eplanin koulutuspaketin myötä opiskelijat ja harjoittelijat saavat käyttöönsä myös maksuttoman käyttölisenssin. Lisenssin voimassaoloaikaa on juuri pidennetty kolmeen vuoteen, ja sitä voi käyttää myös oppilaitoksen ulkopuolella kotitehtävien ja esitelmien tekoon sekä pienryhmätyöskentelyyn. Integroitu kone- ja tehdassuunnittelu valmistaa opiskelijoita ihanteellisesti tulevaan suunnittelutyöhön.

 

Yhteenveto 

Eplan Education Campus tuo koulujen ja korkeakoulujen ulottuville tehokkaan keinon yhdistää kirjoista oppiminen ja käytännön harjoitukset. Nuoret tulevat ammattilaiset saavat vankkaa koulutusta ja tärkeää käytännön kokemusta. 

Lisätietoja on saatavana osoitteessa www.eplan.education

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan