www.engineering-suomi.com
LEMO

Anglissimo

Liitinvalmistaja LEMO julkistaa uuden kulmaliitinmallin nimeltä Anglissimo. Tämä liitin, jolle on haettu patenttia, tarjoaa järjestelmäintegraattoreille ja valmistajille mahdollisuuden suunnata kaapelin liitinasennus vaiheessa yhteen kahdeksasta mahdollisesta asennosta.

Anglissimo

Tämä ratkaisu on ihanteellinen tilanteissa, joissa useita kaapeleita on sijoitettava täsmällisesti, sekaantuneiden kaapeleiden ja kaapeliviidakon välttämiseksi. Tätä uutta liitinmallia kutsutaan nimellä Anglissimo, joka tulee Italian kielen superlatiivista "issimo", esimerkiksi "bellissimo". Tuote on saatavana 3 koossa: sarjoissa 0B, 1B ja 2B. Niissä on 2-32 sähköistä kontaktia.

LEMOn korkealaatuisia Push-Pull-liitimiä käytetään useissa haastavissa sovellusympäristöissä, mukaan lukien terveydenhoito, teollinen ohjaus, testaus ja mittaus, audio-video ja tietoliikenne.

LEMO on suunnitellut tarkkuusliittimiä seitsemän vuosikymmenen ajan. LEMO ja sen tytäryhtiöt REDEL, NORTHWIRE ja COELVER tarjoavat yli 75 000 tuoteyhdistelmää jotka kasvavat asiakaskohtaisien erikoisratkaisujen kautta ja palvelevat yli 100 000 asiakasta yli 80 maassa kaikkialla maailmassa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan