www.engineering-suomi.com
Steute

Monikäyttöinen ja verkossa konfiguroitava

Langaton ohjauslaite sWave.NET®-verkkoon

Monikäyttöinen ja verkossa konfiguroitava
steuten Wireless-yritysyksikkö on esitellyt SPS IPC Drives 2016 -messuilla viimeisimmän version langattomasta RF BF 74-NET -ohjauslaitteestaan. Se mikä erottaa sen edeltäjästään, on mahdollisuus liittää se langattomaan sWave.NET®-verkkoon.

Tämä tarkoittaa sitä, että langattomat ohjauslaitteet voidaan yksinkertaisesti sijoittaa kentälle tai laitteen viereen. Tämän jälkeen ne eivät viesti kytkentäkaapissa olevan vastaanottimen kanssa, vaan langattomassa verkossa olevan lähimmän tukiaseman kanssa. Tukiasemat käyttävät taajuusalueita 868, 915 tai 922 MHz, joten niitä voi käyttää kaikkialla maailmassa.

Tässä uudessa versiossa käytetään yhä modulaarijärjestelmää, joka on käytössä todettu hyväksi: langattomat ohjauslaitteet on suunniteltu vapaasti konfiguroitaviksi. Kytkentäinsertit ja eriväriset painonappien suojukset voidaan yhdistää useiden painonappien, virtalukkojen ja keinukytkinten kanssa. Käyttäjät voivat valita yhdelle, kahdelle tai kolmelle kytkimelle tarkoitetun kotelon. Tämä tapahtuu helpoiten verkossa steuten verkkosivulta löytyvää konfigurointipalvelua käyttämällä.

Nämä RF BF 74 -sarjaan saatavat lukuisat vaihtoehdot – yhdessä langattoman verkkoteknologian kanssa – luovat edellytykset joustaville sovellusmahdollisuuksille useilla teollisuuden ja rakennustekniikan osa-alueilla.

Näiden ohjauslaitteiden asennus on myös mutkatonta: käyttäjien ei tarvitse vetää kaapeleita, vaan ainoastaan kiinnittää kotelo seinään tai koneeseen. Ohjauslaite liitetään tämän jälkeen opetustilassa langattomaan sWave.NET®-verkkoon muutaman yksinkertaisen vaiheen kautta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan