www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Seco julkistaa uudet kotisivut Helppokäyttöinen ja optimoitu sisältö toimii konepajojen oppaana lastuamissovelluksiin

Seco Tools on sorvaukseen, jyrsintään, poraukseen ja työkalunpitimiin liittyvien lastuamissovellusten johtava valmistaja. Yhtiö julkisti äskettäin uuden maailmanlaajuisen kotisivustonsa www.secotools.com, joka toimii myös konepajoille oppaana lastuamissovelluksiin. Uusi secotools.com-sivusto auttaa asiakkaita tehostamaan tuottavuuttaan ja ymmärtämään haastavia koneistusprosesseja kattavien tuote- ja teknisten tietojen avulla. Nyt löydät alan parhaat lähteet ja tuen keskitetysti yhdestä paikasta. ”Secolla me ymmärrämme, että konepajat tarvitsevat nopeita ja luotettavia ratkaisuja pärjätäkseen nykyajan kilpailluilla koneistusmarkkinoilla”, kertoo Seco Toolsin toimitusjohtaja Lars Bergström. ”Uuden secotools.comin avulla asiakkaamme löytävät tarvitsemansa tuotteet ja tuen helpommin ja voivat näin parantaa tuottavuuttaan.”

Seco julkistaa uudet kotisivut  Helppokäyttöinen ja optimoitu sisältö toimii konepajojen oppaana lastuamissovelluksiin
018371_HQ_IMG_Key_Visual_Dotcom_RGB.jpg

Sivustossa on tehokas hakutoiminto ja helppo navigointi, joten käyttäjät löytävät tarvitsemansa helposti ja nopeasti millä tahansa laitteella kellon ympäri. Parannetun hakutoiminnon kautta asiakkaat saavat nopeita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa räätälöityjen työkalujen ja lastuamismenetelmien muodossa.

Yksi sivuston uusista ominaisuuksista on Suggest, edistyksellinen verkkopohjainen tuotevalintatyökalu, joka auttaa konepajoja valitsemaan heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa täydellisesti sopivat koneistusratkaisut. Käyttäjän antamien tietojen perusteella Suggest tunnistaa tarpeet nopeasti ja antaa käyttäjälle kokonaisvaltaisen työkalusuosituksen.

Käyttäjille on hyötyä myös sivuston uudesta Seco Online Storesta, jonka tilausjärjestelmä on sujuva, nopea ja helppokäyttöinen. Asiakkaiden tuottavuus paranee, kun heillä on käytettävissään reaaliaikaiset tiedot tuotteista, hinnoista, alennuksista ja paikallisesta saatavuudesta. Verkkokaupassa asiakkaat voivat tarkastella myös tilauksen toimitustilaa sekä toimitus- ja tilaushistoriaa.

Muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi uusimmista uutisista, artikkeleista ja tapahtumista kertova osio, jonka avulla asiakkaat ja yhteistyökumppanit pysyvät ajan tasalla, sekä kokoelma ladattavaa sisältöä, joka tarjoaa helpon pääsyn alan parhaisiin lastuamisresursseihin.

Sivuston joustava ja mukautuva muotoilu mahdollistaa optimaalisen käytön erilaisilla laitteilla, niin pöytäkoneella, kannettavalla, älypuhelimella kuin tabletillakin.

Tutustu Seco Toolsin uuteen sivustoon osoitteessa www.secotools.com.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan