www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Uusi TP3501-laatu Secon käytetyn särmän tunnistustekniikalla

Seco Tools on laajentanut Duratomic-tekniikkaan perustuvaa TP-tuoteperhettä TP3501-laadulla, joka tarjoaa optimaalista luotettavuutta sorvaukseen. Uusi TP3501-laatu on ensisijainen valinta teräksen sorvaussovelluksiin, jos työstö on epäjatkuvaa, kone ei ole kovin vakaa, pienissä sisäsorvaussovelluksissa tai kun työkappaleen kiinnitys on heikko sen koon tai muodon vuoksi.

Uusi TP3501-laatu Secon käytetyn särmän tunnistustekniikalla
HQ_IMG_TP3501

TP3501 täydentää TP2501-, TP1501- ja TP0501-laatuja. Näin tarjolla on teräksen sorvaukseen soveltuva valikoima, jossa on hyödynnetty Secon uusinta Duratomic-tekniikkaan perustuvaa pinnoitusta. Se takaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn useimpien materiaalien ja sovellusten yhteydessä. Vuonna 2007 Secon esittelemä Duratomic-tekniikka, jossa käytetään α-pohjaista Al2O3-pinnoitusta, järjestää pinnoitekomponentteja atomitasolla ja näin saadaan pinnoitteeseen paremmat  mekaaniset- ja lämpöominaisuudet. Teknologialla saavutetaan tasapaino sitkeyden ja kovuuden välillä ja parempi kääntöterän suorituskyky.

Uusi TP-laatu edustaa myös Secon kääntöterien EDGE INTELLIGENCE -konseptia. Siinä yhdistyy Secon kattava kokemus suorituskykyisistä kääntöteristä ja ajatus siitä, että jokainen teräsärmä on saatava hyödynnettyä. TP3501-laadussa on hyödynnetty käytetyn särmän tunnistustekniikkaa, jonka ansiosta käyttäjä näkee helposti, mitkä särmät on jo käytetty.

TP3501:n kattava valikoima sisältää lähes 400 kääntöterää. Saatavilla on useita kääntöterägeometrioita, esimerkiksi laajan sovellusalueen M6-lastunmurtaja.

Lisätietoja TP3501:stä saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai osoitteesta
https://www.secotools.com/en/Global/Products/Turning/General-Turning/New-Duratomic-TP3501/

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan