www.engineering-suomi.com
EPLAN

Uutuustuote: Eplan Cogineer Helppoa suunnittelun automatisointia

Kaavioiden automaattinen laatiminen on nyt helpompaa kuin ennen. Ratkaisutoimittaja Eplan esittelee upouuden, tehokkaan konfigurointiohjelman Hannoverin messuilla. Ohjelman käyttöönotto on nopeaa, ja vain muutamalla klikkauksella saadaan aikaan vaikuttavia tuloksia. Kokonaan Eplan Platformiin sulautettu Eplan Cogineer on helppokäyttöinen: konfigurointiasiantuntemusta tai versionhallintataitoja ei tarvita, vaan perustiedot makrojen käytöstä riittävät.

Uutuustuote: Eplan Cogineer  Helppoa suunnittelun automatisointia

Monheim, Saksa, 15.3.2017 – Eplan Cogineer on innovatiivinen uutuus piirikaavioiden automaattiseen luomiseen. Se on ensiesittelyssä Hannoverin messuilla. ”Kehittämämme ratkaisu on helppokäyttöinen mutta toiminnoiltaan hyvin innovatiivinen”, Eplanin tuotekehityksestä ja -valikoimasta vastaava varajohtaja Dieter Pesch kuvailee. Mekatroniikan sääntöjen ja konfigurointirajapintojen yhdistäminen onnistuu helposti ja nopeasti ilman kehittyneiden ohjelmointikielten tuntemusta. Käyttäjän kannalta pelkkä kokemus makrojen käytöstä riittää, ja säännöt laaditaan makroilla. Haluttiinpa kaavioita piirtää sitten toiminnallisen rakenteen tai järjestelmäkohtaisten ominaisuuksien perusteella, Eplan Cogineerin avulla se onnistuu missä ja milloin tahansa ilman, että käyttäjän tarvitsee muuttaa omaa suunnitteluprosessiaan. Ohjelmisto tarjoaakin jokaiselle sopivan, joustavan ja helppokäyttöisen ratkaisun, joka säästää sekä aikaa että rahaa. ”Eplan Cogineerilla saadaan aikaan sataprosenttinen tietojen jatkumo suunnittelusta tuotantoon. Asiakasprojektien toteuttaminen on täsmällistä ja sujuvaa”, Dieter Pesch kertoo. ”Prosessi pysyy aina yhtenäisenä, sillä siihen ei vaikuta se, ketkä ovat prosessissa mukana.” Eplan Cogineerin keskeiset ominaisuudet tuovat selvää ajan säätöä, sillä kaaviot luodaan automaattisesti ja niiden laatu paranee virheiden vähenemisen ansiosta.

 

Lisää tehoa ja korkeampaa laatua 

Eplan Cogineerilla kokonaisen sähköteknisen dokumentaation voi luoda yhdellä hiiren klikkauksella. Tästä seuraa kaksi merkittävää etua: Ensinnäkin määritellyt säännöt ja rakenteet toteutetaan virheettömästi, ja lopputuloksena on laadukas dokumentaatio. Toiseksi, samassa ajassa voidaan hoitaa huomattavasti aiempaa enemmän projekteja kuin kopioimalla ja liittämällä pelkkiä sivuja ja makroja. Eplan Cogineer takaa tietojen ehdottoman yhtenäisyyden tuotteen rakennesuunnittelusta sen yksilölliseen toteutukseen ja tukee normien ja standardien käyttöä. Kaikki tämä varmistaa ensiluokkaisen tarkkuuden ja tehokkuuden. Intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta ensimmäisenkään projektin luomiseen ei kulu paljon aikaa. 

Eplan Cogineer on suunniteltu helppokäyttöiseksi välineeksi niin satunnaisille kuin päivittäisillekin käyttäjille. Sillä voi määrittää ja luoda projekteja Eplan Electric P8 -ympäristössä. On samantekevää, onko kone tai tehdas suunniteltu toiminnallisista näkökohdista vai järjestelmäkohtaisesta näkökulmasta lähtien. Uusi ratkaisu mahdollistaa myös skaalautuvan konfiguraation valituilla työmenetelmillä. Sitä voi käyttää perinteisissä työ- ja konfigurointimalleissa, esimerkiksi manuaalisissa ja konfiguroitavissa alaprojekteissa.  

Uutuustuote: Eplan Cogineer
Helppoa suunnittelun automatisointia

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan