www.engineering-suomi.com
Baumer

Tehokasta ja joustavaa nesteenhallintaa uudella Baumer FlexFlow virtaus- ja lämpötila-anturi -sarjalla

Baumer on laajentanut prosessianturien valikoimaansa FlexFlow virtaus- ja lämpötila-anturi -sarjalla. Kalorimetrisellä mittausperiaatteella toimivalla FlexFlow-sarjalla voidaan valvoa sekä virtausnopeutta että väliaineen lämpötilaa. Anturissa on IO-Link, ja asetuksista ja liitoksista riippuen joko kaksi kytkentäulostuloa tai yksi kytkentä- ja yksi analoginen ulostulo (4 ... 20 mA / 0 ... 10 V). PF20H- ja PF20S-mallit soveltuvat hygieenisiin ja teollisiin sovelluksiin.

Tehokasta ja joustavaa nesteenhallintaa uudella Baumer FlexFlow virtaus- ja lämpötila-anturi -sarjalla
Yhden anturin kahden mittaustoiminnon yhdistelmä vähentää mittauspisteiden määrää suljetuissa järjestelmissä ja minimoi asennuksen, huollon ja varastoinnin kustannukset. Symmetrisen, keskitetyn muotoilunsa ansiosta anturit voidaan asentaa optimaalisesti prosessiin riippumatta asennosta ja suunnasta, mikä takaa tarkat mittaukset ja prosessin turvallisuuden.
IO-Linkin avulla voidaan konfiguroida useita antureita samanaikaisesti. Tämä yksinkertaistaa kytkentäpisteen säätöä eri prosessivaiheille asennuksen tai erän vaihtamisen aikana ja säästää aikaa. Diagnostiikkatutkimukset ja -arvioinnit ovat aina mahdollisia, mikä lisää järjestelmän käytettävyysaikaa.

FlexFlow-antureissa on vahva ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo integroidulla elektroniikalla ja arviointiyksiköllä. Tästä syystä monimutkaista langoitusta, ohjauskotelon asennusta tai lisäkäyttöliittymiä ei tarvita, mikä yksinkertaistaa käyttöä ja mahdollistaa tehokkaan prosessinhallinnan.

Kaikki mallit ovat lämpökestäviä 150 °C asti, ja sisältävät näin ollen CIP- ja SIP-ominaisuuksia.

Lisätietoja: www.baumer.com/flexflow

Kuva: FlexFlow-virtaus- ja lämpötila-antureita on saatavana erilaisilla prosessiliitoksilla ja tangon pituuksilla

Baumer SPS IPC -hallissa / koju 4A / 335


  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan