www.engineering-suomi.com
Baumer

Uusissa CleverLevel LBFS -kytkinmalleissa lisää rajapintoja optimaaliseen tiedonsiirtoon

Baumer on tuonut markkinoille kaksi uutta mallia suosittuun CleverLevel-sarjaansa – LBFH- ja LBFI-kytkimet. Niissä on kaksi kytkentälähtöä, qTeach ja lähdön tilatiedon 360°-merkkivalo. Aiempien tasokytkinten tavoin uudetkin mallit perustuvat taajuuspoikkeamateknologiaan, ja ne sopivat sekä hygieeniseen käyttöön että teollisiin sovelluksiin.

Uusissa CleverLevel LBFS -kytkinmalleissa lisää rajapintoja optimaaliseen tiedonsiirtoon
Tasokytkimissä on paljon ohjelmointivaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kätevä qTeach-toiminto on erityisen hyödyllinen suppeissa asennuksissa, joissa käytetään yksinkertaisia hallintajärjestelmiä. Antureita on helppo säätää ferromagneettisilla työkaluilla, joten laitteet voi mukauttaa nopeasti käyttöpaikan prosessien muuttuviin vaatimuksiin.

Kahden kytkentälähdön ansiosta myös toiminnan kynnysarvoja voi olla kaksi. Yhdellä anturilla voi siten valvoa kahta eri prosessin vaihetta, kuten tuotantoa ja puhdistusta, tai kahta käyttöainetyyppiä, kuten vettä ja öljyä. Ominaisuus auttaa säästämään tilaa ja kustannuksia. Kaksi kytkentälähtöä helpottavat anturin uskottavuustarkistusta. Kynnysarvon lisäasetuksen ansiosta anturiviat ja johdinkatkokset havaitaan luotettavasti, mikä takaa kaikkien prosessien tehokkaan valvonnan.

Prosessien valvontaa tehostaa myös monivärinen kytkentätilan merkkivalo, joka antaa luotettavaa tietoa parametroinnin kaikista vaiheista.

Molempia malleja voi käyttää jopa 135 C:n lämpötilassa, ja hygieeniseen käyttöön tarkoitetussa on SIP-ominaisuuksia.

Lisätietoja: www.baumer.com/CleverLevel

Baumer SPS IPC Drives -messuilla: halli 4A, osasto 335

Kuva: Joustavat asennusmahdollisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät CleverLevel-LBFH- ja LBFI-kytkimistä ihanteellisen ratkaisun kaikkiin järjestelmiin suunnittelusta kunnossapitoon.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan