www.engineering-suomi.com
Baumer

Uusi CleverLevel-sarja: Pienikokoinen pintakytkin taajuuspyyhkäisyteknologialla tarjoaa lisäjoustavuutta korkeissa lämpötiloissa

Suositussa Baumerin CleverLevel-sarjassa on nyt viisi uutta LBFS-tuotevarianttia. Maailman kompaktein pintakytkin perustuu taajuuspyyhkäisyteknologiaan ja siinä on nyt jäähdytyskaula korkean lämpötilan sovelluksia varten, pitkä versio parannettua tason havaintia varten irtotavaroille ja yhteensopivuus prosessiliitäntöihin Yhdysvaltojen ja Kaukoidän standardeja varten.

Uusi CleverLevel-sarja: Pienikokoinen pintakytkin taajuuspyyhkäisyteknologialla tarjoaa lisäjoustavuutta korkeissa lämpötiloissa
Uudet LBFS-tuotevariantit tarjoavat erinomaista mukavuutta sovelluksille, ne ovat huoltovapaita ja varmistavat erityisen hyvän tehokkuuden tason havaitsemisessa. Ne kestävät nyt pitkäaikaisia lämpötiloja jopa 200 °C (varianttikohtaisesti), mikä tarjoaa lisäetuja vaativissa hygieniasovelluksissa sekä elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuudessa. Korkean lämpötilan kestävyyden ansiosta CleverLevel LBFS –anturit parantavat prosessin turvallisuutta ja tarjoavat maksimaalisen käyttöiän myös ääriolosuhteissa.

Sekä 82 mm että 250 mm mallit toimivat hyvin sekä korkean lämpötilan sovelluksissa että tankeissa, joissa on paksu eristyskerros sekä kartiopohjaisissa kattiloissa. Ne voidaan asentaa pystysuoraan tankin reunan sisäpuolelle täyttöasteen seurantaa varten. Viskoosisen tai irtotavaran tapauksissa tuotevariantti säädettävällä prosessiliitännällä voidaan asettaa optimaalisesti prosessiin virhekytkentöjen ja epätoivottujen seisokkien välttämiseksi ja näin laitteiden tuottavuus paranee.

LBFS-pintakytkin uudella ½” NPT –liitännällä tarjoaa helppokäyttöisyyttä asiakkaille Yhdysvalloissa ja Kaukoidässä. CleverLevel-sarja varmistaa luotettavan prosessinhallinnan ja se on helppo asentaa. Laaja sovittimien valikoima yksinkertaistaa laitteiston suunnittelua ja tekee jälkiasennuksesta lapsen leikkiä lähes kaikilla yleisillä prosessiliitännöillä.

Lisätietoja osoitteessa: www.baumer.com/CleverLevel

Baumer SPS IPC Drives -messuilla: Halli 4A, koju 335


Kuva: CleverLevel laajentaa huippuosaamistaan värähtelevien haarukkapintakytkimien teknologiassa uusien tuoteominaisuuksiensa kautta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan