www.engineering-suomi.com
Baumer

CombiLyz: Johtavuus ja lämpötila yhdellä silmäyksellä

Baumerin CombiSeries-sarja sisältää nyt uuden johtavuusanturin. Uusin anturi on nimeltään CombiLyz ja se kehitettiin ensisijaisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden sekä vedenkäsittelyteknologian väliaineiden tarkkaan analysointiin ja erittelyyn. CombiLyz-anturissa on kompakti CombiSeries-kotelo. Hygieeninen ruostumattomasta teräksestä tehty IP 69 K-suojattu kotelo on suunniteltu kestämään kovimmatkin olosuhteet.

CombiLyz: Johtavuus ja lämpötila yhdellä silmäyksellä
Käytännössä CombiLyz soveltuu erinomaisesti käytettäväksi CIP- ja SIP-prosessiin, nesteiden pitoisuuksien seurantaan tai eri väliaineiden olomuotojen erittelyyn. Mittausalueita on saatavilla 14 erilaista väliltä 500 µS/cm - 1000 mS/cm. Anturi on erittäin tarkka, mittauksien suurin poikkeama on < 1 %. Anturin vasteajat ovat myös huomattavan nopeita, eli alle 0,3 sekuntia johtavuusmittauksissa ja alle 15 sekuntia lämpötilamittauksissa.

Perusversiossakin on hyväksi koettu CombiView-näyttö, jolta voi nähdä samanaikaisesti useita prosessimuuttujia. Eli johtavuuden lisäksi on mahdollista nähdä pitoisuus, lämpötila, virrantuotto, kytkentätilat ja laitteen tila.
Laajan näytön avulla käyttäjät näkevät mitatut arvot myös kauempaa.
Lisäksi näytön taustaväri toimii liikennevalojen lailla (punainen/vihreä) riippuen siitä, onko mitatut arvot kohdallaan tai saavuttaneet kriittisen, käyttäjän toimenpiteitä vaativan pisteen.
Asetuksien muuttaminen onnistuu helposti kosketusnäytön kautta jopa prosessin ollessa käynnissä.

Lisätietoja: www.baumer.com/combilyz


Kuva: Baumerin CombiLyz kehitettiin ensisijaisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden sekä vedenkäsittelyteknologian väliaineiden tarkkaan analysointiin ja erittelyyn.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan