www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Pyöreitä vuosia – NORD DRIVESYSTEMS 20 vuotta Slovakiassa

NORD DRIVESYSTEMSin slovakialainen maayhtiö NORD-Pohony, s.r.o., vietti 20-vuotisjuhliaan 20. lokakuuta 2017.

Pyöreitä vuosia – NORD DRIVESYSTEMS 20 vuotta Slovakiassa
NORD DRIVESYSTEMSin slovakialainen maayhtiö NORD-Pohony, s.r.o., vietti 20-vuotisjuhliaan 20. lokakuuta 2017.

Bratislavaan perustettiin vuonna 1997 Getriebebau NORD GmbH:n tytäryhtiö, jonka palveluksessa oli aluksi kaksi henkilöä. Reilun ja joustavan toimintakulttuurin ansiosta asiakkaita lähellä oleva maayhtiö on kehittynyt kahdeksan henkeä työllistäväksi yritykseksi, jolla on kolme toimipaikkaa ja joka vuonna 2015 ylsi 4,3 miljoonan euron liikevaihtoon.

Ružomberokiin vuonna 2001 avattu toinen konttori sai lentävän lähdön ja tehden saman tien ennätysliikevaihdon. Vain vuotta myöhemmin perustettiin Itä-Slovakian Košiceen kolmas myyntikonttori. NORD-Pohony tarjoaa asiakkailleen kaikkia NORD DRIVESYSTEMSin palveluita. Yhtiöllä on paljon pitkäaikaisia suuren liikevaihdon huippuasiakkaita, esimerkiksi KPK, Drevoindustria, Strojstav, Kabelschlepp, Konštrukta ja Premetal.

Merkkipäivän juhlallisuudet pidettiin 20. lokakuuta Trenčínin Hotel Elizabethissa. Vieraiden joukossa olivat myös Itävallan, Tšekin tasavallan ja Unkarin NORD-maayhtiöiden toimitusjohtajat sekä NORD DRIVESYSTEMSin toimitusjohtaja Ullrich Küchenmeister.

NORD-Pohonyn toimitusjohtaja Jozef Královič katsoo valoisin mielin tulevaan ja uskoo yrityksensä menestyvän entistäkin paremmin tulevien 20 vuoden aikana. Královičin mukaan menestyksen avaimia ovat NORD-Pohonyn kokenut henkilöstö ja yrityksen asiakkailleen tarjoama laadukas ja asiantunteva tuki.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan