www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD Drivesystems allekirjoitti koulutusohjelmaa koskevan aiepöytäkirjan Bannari Amman Institute -oppilaitoksen kanssa.

Oppilaitoksen mekatroniikan laitos ja NORD Drivesystems allekirjoittivat aiepöytäkirjan tilaisuudessa, joka järjestettiin 5. joulukuuta 2017. Tapahtumapaikka oli Sathyamangalam, Erode, Tamilnadu.

NORD Drivesystems allekirjoitti koulutusohjelmaa koskevan aiepöytäkirjan Bannari Amman Institute -oppilaitoksen kanssa.
Pune – Intia, joulukuu 2017 – Bannari Amman Institute of Technology (BIT) on allekirjoittanut aiepöytäkirjan NORD Drivesystems India Pvt Ltd -yrityksen kanssa. Aiepöytäkirjan allekirjoittivat NORD Indian toimitusjohtaja P.L. Muthusekkar ja Bannari Amman Institute of Technology -oppilaitoksen johtaja, tri A. M. Natarajan.

Sopimuksen tavoitteena on tietojen vaihto ja koulutusmahdollisuuksien tarjoaminen opiskelijoille. Koulutusohjelman keskeisiä aihepiirejä ovat vaihteistot, teolliset voimansiirtojärjestelmät ja näihin liittyvä tekniikka.

NORD on tehnyt lahjoituksen, joka käsittää hajautetun voimansiirtojärjestelmän avulla toimivan automaattisen hihnakuljettimen. Oppilaitokselle on myös lahjoitettu halkileikkausmalli kartiovaihdemoottorista. Nämä Industry 4.0 -tason esittelymallit on tarkoitettu opiskelijoiden käytännön opetukseen. NORD esitteli opiskelijoille myös erilaisia tuotteittaan Extra Mile Service Vehicle -demon avulla.

NORD India -yhtiön tekninen johtaja Pradeep Magar piti vierailuluennon vaihdemoottoreiden toiminnasta ja ominaisuuksista sekä niiden valinnasta teollisiin sovelluksiin. Hän esitteli paikalla olleille myös NORD Cloud Solution -pilvipalvelua (ks. kuva).

”Tavoitteemme on kehittää opiskelijoiden taitoja heidän lähtiessään oppilaitoksesta,” johtaja P.L. Muthusekkar selvitti uutta aloitetta. Hän jatkoi mainitsemalla, että ”NORD pyrkii tuottamaan resursseja opiskelijoiden käyttöön. Näin opiskelijat saavat hyvät valmiudet teollisuudessa työskentelyyn. Jatkossa opiskelijoilla on mahdollisuus saada itselleen ohjaajia suoraan yrityksestä.”

Bannari Amman Institute of Technology on itsenäinen teknisen alan oppilaitos, jonka toimipaikka on Sathyamangalam, Erode, Tamil Nadu, Intia. Se kuuluu Bannari Amman Group (BAG) -ryhmään, joka on Etelä-Intian suurimpia teollisuusyhtymiä ja joka toimii useilla tuotannon, kaupan ja palvelujen aloilla. Oppilaitoksen perusti Bannari Amman Group vuonna 1996, ja se tekee yhteistyötä Chennaissa sijaitsevan Anna University -yliopiston kanssa.

NORD Drivesystems on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, jolla on kokemusta asiantuntijuudesta niin suunnittelun kuin kehitystyönkin saralta. Yrityksen toimialaan kuuluvat teolliset voimansiirtolaitteet, sähkömoottorit ja elektroniset taajuusmuuttajat.

Tietoja NORD Cloud Solution -pilvipalvelusta

NORD Drivesystems allekirjoitti koulutusohjelmaa koskevan aiepöytäkirjan Bannari Amman Institute -oppilaitoksen kanssa.
Industry 4.0 -yhteensopiva NORD Cloud Solution -pilvipalvelu tarjoaa luotettavan ja koetellun ratkaisun esineiden internetin (IoT, Internet of Things) kautta tapahtuvaan kone- ja laitossuunnitteluun niin, että kaikkea voimansiirtoa voidaan valvoa mistä tahansa maailmassa internetyhteyden välityksellä. Järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

- Verkottunut – Liitettävissä kaikkiin kenttäväyliin ja teollisiin Etherneteihin
- Autonominen – Mahdollistaa hajautetun sekvenssin- ja liikkeenvalvonnan keskusvalvontajärjestelmästä riippumatta. Integroidun ohjelmoitavan logiikan ansiosta prosessin tiedot voidaan esikäsitellä älykkäästi.
- Skaalattava – Laitteistoa voidaan laajentaa automaatiotehtävän mukaisesti.

Esikäsiteltyjen tietojen, tehokkaan kommunikaation, älykkään verkottumisen ja keskeisten laitteistotietojen keruun tarjoama etu mahdollistaa:
- Ennakoivan huollon
- Tehonkulutuksen seurannan
- Optimoidun laitosmitoituksen ja
- Tilaseurannan tavallisilta työasemilta.

Tämä lyhyt videoesitys havainnollistaa järjestelyä: https://www.youtube.com/watch?v=B-XQjPLo9UI

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan