www.engineering-suomi.com
Ingersoll Rand

100-prosenttisesti paineilmakäyttöinen suoraohjaus

Ingersoll Randin uusi ohjauskahva on tarkoitettu helpottamaan 5–225 kg painavien kuormien käsittelyä. Ingersoll Randin vakiovalikoimaan kuuluvien paineilmakäyttöisten tasapainottajien kanssa käytettävä kahva on markkinoiden ainoa täysin paineilmaohjattu malli: se ei tarvitse virtalähdettä. Käyttäjä todella hallitsee kuormaa, jonka ergonomisesti oikeaoppinen sijoittelu parantaa tehokkuutta.

100-prosenttisesti paineilmakäyttöinen suoraohjaus
Suoran paineilmaohjauksen ansiosta kuorma nousee ja laskee luontaisesti, ohjauskahvaa käyttämällä. Käyttäjä hallitsee liikettä yhdellä kädellä. Kahva on nimittäin 100-prosenttisen ohjausherkkä: liikkeen nopeus on suhteessa käyttäjän käyttämään voimaan. Kuorma voidaan siirtää tehokkaasti ja suoraan komponentin luo käyttäen voimaa, jonka suuruus on vain 5 % kuorman omasta massasta.

Jos ohjauskahvaan ei kohdisteta voimaa lainkaan, kuorma pysyy tasapainossa riippumatta siitä, missä kohdin liikerataansa tasapainottaja on. Tarraimen yksinkertaisen paineilma-anturin ansiosta kahdenlaisten kuormien tasapainottaminen käy helposti: tarrain voi olla tyhjä tai siinä voi olla siirrettävä komponentti. Suora paineilmaohjaus mukautuu lisäksi monenlaisiin kuormiin, ääriarvona noin 80 % tasapainottajan kapasiteetista.

Suoraohjauksen asennus on erityisen helppoa, koska ohjaus perustuu täysin paineilmaan. Valtaosa laitteiston osista (ohjauskotelo, -kaapeli ja -kahva, tarraimet jne.) kuuluvat Ingersoll Randin vakiotuotevalikoimaan.
Koska toiminta perustuu 100-prosenttisesti paineilmaan, myös huolto on helppoa ja toiminta luotettavaa ankarassakin käytössä.

Ingersoll Randin tiimit tarjoavat suoraohjauksella varustettua mallia kohteisiin, joissa käyttötarpeen määritys perustuu seuraaviin tekijöihin: kiskot, kannattimet, manipulaattorin varret, kiertoaika, pystysuuntainen siirto, vaakasuuntainen liike, kuormien lukumäärä ja paino, tarraimen tyyppi ja osat sekä käytettävissä oleva korkeus.

Ingersoll Randin ratkaisutimii voi kehittää tarvittaessa myös asiakaskohtaisen mukautetun tarraimen.

Lehdistön yhteystiedot:
Ingersoll-Rand
Aymeric Dupont-Franklin, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan