www.engineering-suomi.com
Ingersoll Rand

Johdottomat hiomakoneet

Ingersoll Randin johdoton IQv-tuotesarja kasvaa kahdella uudella suorahiomakoneella (GR25 ja GS25) ja yhdellä hiomakoneella (GC25). Niiden pyörimisnopeus–painosuhde on markkinoiden paras, sillä ne painavat 1,25 kg ja saavuttavat maksiminopeuden 27 500 r/min. Ne on suunniteltu autonkorien työstöön, metallitöihin, rakennuksille ja lukkosepille.

Johdottomat hiomakoneet
Johdottomien hiomakoneiden uuteen valikoimaan kuuluu kolme tuotetta: GR25 autopeltikorjaamoille, GS25 kevyen teollisuuden töihin (tasohiontaan ennen hitsausta, pienimuotoiseen metallilevyjen tai kaapelien katkaisuun, lukkosepän töihin, metallitöihin jne.) ja GC25 yleiskäyttöön.

Jokaisessa näistä hiomakoneista on kierrelukittava IQv Grip -kiinnitys, jolle on haettu patenttisuojaa ja joka kiinnittää akun työkaluun mahdollisimman tukevasti ja turvallisesti. Niihin käyvät myös kaikki 14,4 V:n IQv-akut.

Laitteissa on suorituskyvyltään optimoitu 0,35 hv:n moottori. Se tuottaa vaikuttavan tehon, joka päihittää useimmat paineilmakäyttöiset suorahiomakoneet. Kehittynyt hammaspyörästö takaa huippuluokan kestävyyden – laitteissa käytetään Ingersoll Randin paineilmakäyttöisistä suorahiomakoneista tuttua kulmapäätä ja välirengasta. Ainutlaatuinen moottorin ohjaus pidentää käyttöikää estämällä kuumentumisesta tai kiinnileikkaamisesta johtuvat moottorivauriot. Nopeudensäädössä on turvalukko, joka ohjaa nopeutta ja estää työkalun käynnistymisen vahingossa.

Yhteystiedot:
Frédéric Volante
Marketing Manager, Industrial Maintenance, ESA
Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan