www.engineering-suomi.com
Ingersoll Rand

Paineilmatoiminen Ingersoll Rand

tasapainotin 50 vuotta!

Paineilmatoiminen Ingersoll Rand
Zimmerman (josta on sittemmin tullut osa Ingersoll Randia) kehitti ja viimeisteli vuonna 1959 nostolaitteen, joka mullisti työpisteiden ergonomian monilla eri teollisuudenaloilla. Erittäin yksinkertaiseen järjestelmään perustuva paineilmatoiminen tasapainotin tarjosi monia etuja paineilmavintturiin verrattuna: se kuluttaa hyvin vähän paineilmaa (vain 1/50 perinteisen järjestelmän kulutuksesta), sen nostonopeus on hyvä (suurimmillaan 2 m/s), ja ennen kaikkea se mahdollistaa taakan tarkan sijoittamisen 40 cm:n alueella ilman voimaa kuuluisan kellunta-alueen ansiosta.
 
Laitteiden kysyntä kasvoi huomattavasti 60-luvulla. Eri aloilla huomattiin, että tasapainottimet parantavat toiminnan tuottavuutta ja lisäävät työntekijöiden mukavuutta kohtuullisin kustannuksin. Paineilmatoimisten tasapainottimien luotettavuus ja helppo huollettavuus johtivat niiden asentamiseen tiiviissä tahdissa moniin valmistusteollisuuden toimipaikkoihin.

Tasapainottimiin on tehty vuosien saatossa monia suunnitteluun ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia. Laitteiden nosto-/laskunopeudet ja kuormitettavuus ovat kohentuneet merkittävästi. Paineilmateknologiassa viime vuosina tapahtuneen kehityksen ansiosta tasapainottimesta on lisäksi tullut aidosti älykäs tavarankäsittelytyökalu.

Juhlavuoden kunniaksi Ingersoll Rand tarjoaa tasapainottimesta ja kääntönosturista koostuvia paketteja sekä tasapainottimesta ja käsittelyvarresta koostuvia paketteja tarjoushintaan kesäkuun 2009 loppuun saakka. Lisätietoja tarjouspaketeista saat omalta tutulta jälleenmyyjältäsi.

Yhteystiedot:
Aymeric Dupont-Franklin
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan