www.engineering-suomi.com
Ingersoll Rand

Ensiluokkaiset komposiittikoteloiset Impactools™ -työkalut: 2115XP, 2125XP, 2135XP

Ingersoll Rand laajentaa 3/8 tuuman ja 1/2 tuuman ensiluokkaisten komposiittikoteloisten Impactools™ -työkalujensa valikoimaa. QTiMAX-sarjan alustalle rakennetut uudet työkalut lisäävät hintaan huomiota kiinnittävän asiakkaan valinnanmahdollisuuksia. Niiden ominaisuudet edelleen ovat luokkansa parhaimmistoa – samoin suorituskyky, jota erityisesti autoalan ja teollisuuden kunnossapitotöiden ammattilaiset arvostavat.

Ensiluokkaiset komposiittikoteloiset Impactools™ -työkalut: 2115XP, 2125XP, 2135XP
Uusia työkaluja on saatavana kolmessa eri kokoonpanossa. Kätevän pienikokoiset 2115XP (3/8 tuuman väännin) ja 2125XP (1/2 tuuman väännin) kehittävät vääntöä 370 Nm (273 ft-lb) ja 410 Nm (302 ft-lbs). Entistä pienempinä (alle 155 mm) ne mahtuvat ahtaisiinkin paikkoihin. Erittäin kevyinä (1,14 kg) ne vähentävät myös käyttäjän väsymistä. Isokokoisin 2135XP tarjoaa 935 Nm:n tehon (690 ft-lb) mutta painaa sekin vain 1,9 kg.

Näissä kolmessa uudessa mallissa on Ingersoll Randin patentoimat yhdellä kädellä hallittava pyörimissuunnan vaihto ja höyhenenkevyt käynnistin sekä kätevä neliasentoinen tehonsäätö eteenpäin. Taaksepäin pyöritettäessä teho on aina täysi. Ingersoll Randin omaan kehittyneeseen metallurgiaan perustuva ainutlaatuinen, tehokkaan 6-lamellisen moottorin käyttämä kahden vasaran iskumekanismi tuottaa enemmän tehoa kilogrammaa kohden kuin muut mekanismit eikä ole yhtä herkkä pneumatiikan paineenvaihteluille.

Ergonominen komposiittikotelo ja vahvistettu alumiininen vasarakoppa keventävät rakennetta ja takaavat erittäin hyvän kestävyyden. Kotelon muotoilu optimoi ilman virtauksen ja sitä kautta myös suorituskyvyn. Silti työkalujen ilmankulutus on markkinoiden pienin. Käyttökustannukset pysyvät siten kohtuullisina.

Yhteystiedot:
Martin Lowinski
Marketing Manager, Vehicle Services
Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
Johdottomat hiomakoneet

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan