www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS Underhåll 2018 -messuilla Ruotsissa: Älykkäitä tuotanto- ja huoltoratkaisuja

Tuotannon digitalisaatio muuttaa myös huolto- ja korjaustoiminnan kenttää perusteellisesti. Tehtaiden ja koneiden älykäs verkottaminen tekee mahdolliseksi suurien suorituskykyä koskevien tietomäärien tallentamisen ja arvioinnin ja sitä kautta jatkuvan seurannan ja ennakoivan huollon.

NORD DRIVESYSTEMS Underhåll 2018 -messuilla Ruotsissa: Älykkäitä tuotanto- ja huoltoratkaisuja
Kuvateksti: NORD DRIVESYSTEMS esittelee Underhåll 2018 -messuilla älykkäitä tuotanto- ja huoltoratkaisuja sekä innovatiivisia uutuustuotteita. NORD on muun muassa laajentanut MAXXDRIVETM -teollisuusvaihdesarjaansa kahdella uudella koolla (kuva).

Teollisuudenala esittelee kahden vuoden välein viimeaikaista kehitystä ja viimeisimpiä innovaatioita Ruotsissa Underhåll-messuilla, jotka ovat Pohjois-Euroopan johtava huolto- ja korjausteollisuuden näyttelytapahtuma. NORD DRIVESYSTEMS on myös mukana messuilla, ja ajalla 13. - 16.3.2018 se esittelee Göteborgissa älykkäitä käyttöyksiköitä, älykkäitä verkotetun tuotannon ratkaisuja sekä innovatiivisia teknologioita ja uusia tuotteita.

Käyttöasiantuntija Saksan Bargteheidesta esittelee sovellustestausalueella tulevaisuuden käyttöyksikköä sekä Cloud-pilvipalvelun linkkien ja Industry 4.0 -teknologian vaihtoehtoja. NORD-käyttöyksiköt voidaan verkottaa, ne voivat toimia itsenäisesti ja ne voidaan skaalata toiminta- ja suorituskykyvaatimusten mukaan. Integroidulla ohjelmoitavalla logiikkaohjaimella varustettujen taajuusmuuttajien ansiosta ne voivat tallentaa jatkuvasti käyttö- ja sovellustietoa, arvioida kaikkea käytettävissä olevaa tunnistin- ja toimilaitetietoa, ottaa hoitaakseen tehtäviä itsenäisesti ja tarjota optimoituja diagnostiikkamahdollisuuksia. Käyttöyksiköt ilmoittavat tilastaan ohjausjärjestelmän kautta tai suoraan tietoturvalliseen pilveen. Sieltä niitä voidaan käyttää kaikkialta maailmasta arviointi- ja analysointitarkoituksiin. Näin koko NORD-yksiköiden muodostamaa järjestelmää voidaan valvoa. Tämä mahdollistaa Ennakoivan Huollon, tehtaan käytettävyyden parantamisen, huolto- ja korjauskulujen pienentämisen sekä huollon optimoidun koordinoinnin. Tilanvalvonnan ansiosta myös tulevaisuusorientoitunut optimointi on mahdollista.

Lisäksi NORD esittelee Ruotsissa tuoteinnovaatioita sekä tehokkaita ratkaisuja vaihtoehtojen ja kustannusten optimointiin. NORD DRIVESYSTEMS on laajentanut MAXXDRIVETM-teollisuusvaihdeyksikkösarjaansa: Kaksi uutta kokoa (nimellisvääntömomentit 15 kNm ja 20 kNm) sekä ekstruuderilaipat täydentävät modulaarista sarjaa ja tarjoavat uusia ratkaisuja raskaisiin sovelluksiin. Vaativiin olosuhteisiin on kehitetty nsd tupH – pintakäsittely, joka tekee alumiinivaihteistolla varustetuista moottoreista yhtä kestäviä kuin ruostumattomasta teräksestä tehdyt tuotteet ja joka on huomattavasti tehokkaampi kuin korroosionestomaalaus. Tuotteet, jotka on suojattu nsd tupH -käsittelyllä, ovat helppoja puhdistaa, ja ne kestävät happoja, alkaleja ja korroosiota. Yksi vaihtoehto varianttien ja kustannusten optimointiin on LogiDrive. Standardivaihteistolla varustetut moottorivaihtoehdot intralogistiikkaan ja lentokenttäsovelluksiin ovat erittäin tehokkaita. Plug & Play -teknologian ansiosta ne ovat erittäin huoltoystävällisiä ja antavat mahdollisuuden varaosavaraston merkittävään pienentämiseen.

NORD on tavattavissa Underhåll-messuilla Hallissa 11, osastolla B06. 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan