www.engineering-suomi.com
British Steel

British Steel sai suuren sopimuksen Saksasta

British Steel on solminut suuren sopimuksen saksalaisen raideliikenneyhtiön kanssa kasvatettuaan ensin valmistuskapasiteettiaan seitsemännumeroisella sijoituksella.

British Steel sai suuren sopimuksen Saksasta
Kuvan tiedot: Uutta 120 metrin pituista ratakiskoa valssataan British Steelin tehtailla Scunthorpessa.

Yritys toimittaa sopimuksen nojalla vuodessa noin 20000 tonnia 120-metrisiä ratakiskoja Deutsche Bahnille, Euroopan suurimmalle ratakiskojen ostajalle.

Tätä ennen yritys oli ensin käyttänyt miljoona puntaa Scunthorpen valssaamoonsa, jotta se pystyy valmistamaan näin pitkiä kiskoja.

Deutsche Bahnin kanssa solmitun sopimuksen lisäksi uusi 120 metrin kiskokapasiteetti parantaa British Steelin kilpailukykykyä laajemminkin Euroopan markkinoilla.

Peter Smith, British Steelin toimitusjohtaja, sanoi: ”Uuden tuotteen toimittaminen Deutsche Bahnin kaltaiselle suurelle raideliikenneyhtiölle on merkittävä saavutus ja osoittaa sitoutumistamme tuotteiden ja palvelujen innovointiin.

Se myös osoittaa, kuinka tuotevalikoimamme kasvattaminen voi auttaa meitä pääsemään uusille markkinoille ja kuinka voimme tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja päästä sillä tavalla suosituimmuusasemassa olevaksi toimitusketjukumppaniksi.

”Vaikka olemme aiemminkin työskennelleet Deutsche Bahnin kanssa, tämä on ensimmäinen sopimus, jonka olemme heiltä saaneet British Steel -yrityksen ominaisuudessa, ja toivomme, että tämä on alku yritystemme väliselle pitkäaikaiselle suhteelle.”

Ennen tehtyä sijoitusta pisin kisko, jonka British Steel pystyi tuottamaan, oli 108 metriä – yrityksen kotimarkkinoiden vakiopituus. Monet eurooppalaiset rataverkot perustuvat kuitenkin 60 metrin ja 120 metrin kiskonpituuksiin.

Vaikka jotkin eurooppalaiset asiakkaat hyväksyvätkin 60 metrin mittaiset kiskot, jotka voidaan hitsata 120-metrisiksi, useimmat asiakkaat mielellään minimoivat hitsausten lukumäärän ja pitävät näin ollen 120 metrin pituutta parempana vaihtoehtona.

Peter sanoi: ”Tekniset ryhmämme tuottavat jatkuvasti tuotteita, joiden elinkaari on aiempaa pidempi ja joiden huolto- ja uusimiskustannukset ovat vähäisemmät, mikä tuottaa merkittäviä säästöjä asiakkaillemme.

”Deutsche Bahn on selvästi Euroopan suurin ratakiskojen ostaja. Meille on tärkeää, että meillä on asema Saksan markkinoilla, ja toivomme, että voimme rakentaa vahvan ja kestävän suhteen heidän yritykseensä.

”Sijoitus antaa meille mahdollisuuden pysyä kiskotuotannon kärjessä ja toimia katalysaattorina lisääntyvälle pitkien kiskojen viennille Eurooppaan.”

British Steel toimittaa Scunthorpen ja Hayangen valssaamoistaan kiskoja kaikkialle maailmaan. Se on myös perustanut menestyksellisesti toimivan raideliikenteen logistiikkakeskuksen Leccoon, Italiaan.

Sopimus on aluksi voimassa 21 kuukautta, ja sen myötä uudet, 120 metrin pituiset ratakiskot toimitetaan Kanaalitunnelin kautta Saksaan. Lyhyempien, esimerkiksi 60 metriä pitkien kiskojen tarve tyydytetään käyttämällä hyväksi kummankin valssaamon joustavuutta.

Ensimmäinen, 120-metristen kiskojen erä on määrä toimittaa maaliskuussa, ja Peter sanoi: ”Teknisen suunnittelun ryhmämme ja kehitystiimimme ovat tehneet erinomaista työtä kasvattaessaan valmistuskapasiteettiamme ja varmistaessaan, että kiskotuotteemme ja laatuluokkamme jatkossakin täysin vastaavat rataolosuhteita, ratatyyppejä, ympäristöolosuhteita ja monia muita muuttujia.

”Tämä takaa sen, että jokainen toimittamamme kisko toimii optimaalisesti koko elinkaarensa ajan ja tarjoaa näin asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen – ensiluokkaista palvelua.”

Median yhteydenotot
British Steel
David Atkin: +44 (0)1724 406898/+44 (0)7919 297936 or email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.youtube.com/watch?v=en2pFjHx4rU

British Steel sai suuren sopimuksen Saksasta

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan