www.engineering-suomi.com
Ingersoll Rand

Pit Boss –vedenpoistopumput

Ingersoll Rand Industrial Technologies -yhtiön ARO Fluid Technologies -divisioona on tuonut markkinoille uuden malliston kannettavia paineilmakäyttöisiä kalvopumppuja, jotka on kehitetty erityisesti kaivos-, rakennus- ja monttupumpuiksi ja muihin vastaaviin kohteisiin, joissa tarvitaan päivittäin luotettavia vedenpoisto- ja kiintoainepumppuja. Pit Boss -pumput on rakennettu kestämään ankarimmatkin käyttöolosuhteet, ja niiden virtausnopeudet ovat suurimmillaan 821 L/min. Niiden kalvo kestää esimerkiksi neljä kertaa niin kauan kuin kilpailevissa malleissa, ja patentoitu paineilmamoottori takaa ongelmattoman käynnin jäätymättä ja sakkaamatta.

Pit Boss –vedenpoistopumput
Pit BossTM -pumppujen suorituskyky edustaa alan huippua. Hyvä imukorkeus ja huomattavan suuret virtausnopeudet, jopa 821 L/min, riittävät kaikkein vaativimpiin kohteisiin. Jos tarvitset pumppua puolikiinteiden tai kiintoaineiden siirtämiseen, optimoidut virtausaukot mahdollistavat läpimitaltaan jopa 25,4 mm:n (1 tuuman) kappaleita sisältävien fluidien pumppaamisen. Pit BossTM -pumpuissa on lisäksi poistopuolella yksisuuntaiset vastaventtiilit, jolloin pumppu voidaan tarvittaessa sijoittaa syväänkin kaivantoon tai reikään.

Pit BossTM -pumput on rakennettu kestämään ääriolosuhteita, joten ne ovat luotettavuustasoltaan huippuluokkaa. Vuosikymmenien kehitystyöhön perustuvat kalvorakenteet kestävät neljä kertaa niin pitkään kuin kilpailijoiden malleissa. Muut pumput voivat aika ajoin jäätyä ja sakata, mutta Pit BossTM -pumppujen patentoidut paineilmamoottorit takaavat ongelmattoman käynnin. Myös irrotettavalla suojalla varustettu imuaukko pitää vieraat kappaleet poissa pumpuista estäen murskeen pumppaamisesta johtuvat vauriot.

Kokoon taitettavien, pehmustetulla kädensijalla varustettujen kantokahvojen ansiosta pumppuja on myös helppo siirtää. Pumppuja on saatavana kolmea eri liitäntäkokoa (1,5", 2” ja 3”). Yhdysrakenteinen aluslevy jakaa painon tasaisesti ja takaa toiminnan myös upottavassa ja epävakaassa maastossa.

Paineilmakäyttöiset Pit BossTM -pumput ovat rakenteeltaan luonnostaan vaarattomia, joten niitä voidaan käyttää vaarallisissa ja räjähdysherkissä ympäristöissä ilman pelkoa syttymisen aiheuttavaa kipinöintiä.

Pit BossTM -pumput on rakennettu helposti huollettaviksi. Pultattu rakenne nopeuttaa ja helpottaa huoltoa varsinkin kiristyshihnoilla varustettuihin kilpailijoiden malleihin verrattuna. Saatavana on myös nopeasti toimitettavia huoltosarjoja.

Kun tarvitset lisätietoja ARO Pit BossTM -pumpuista, käänny paikallisen ARO-fluidienkäsittelyammattilaisen puoleen, soita numeroon +33 1 3007 6943 tai käy sivustolla www.fluids.ingersollrand.com
 

Contact: Karina Visciola
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.fluids.ingersollrand.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan