www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Uusi tuote: Yksivaiheinen NORDBLOC.1 -hammasvaihde

NORD DRIVESYSTEMS on laajentanut menestyksellistä NORDBLOC.1-sarjaansa yksiportaisella vaihteella, joka on tarkoitettu suurta nopeutta ja vääntöä edellyttäviin käyttötehtäviin.

Uusi tuote: Yksivaiheinen NORDBLOC.1 -hammasvaihde
NORDBLOC_helical gear unit.jpg: NORD DRIVESYSTEMSin uusi yksivaiheinen NORDBLOC.1 -hammasvaihde suunniteltiin erityisesti suurta nopeutta ja vääntöä edellyttäviin käyttötehtäviin. Tämä vaihde on erityisen kestävä, tehokas, hiljainen ja kompakti.

Uusi NORDBLOC.1 -hammasvaihde on äärimmäisen tehokas, erittäin vääntöjäykkä ja käyntiääneltään hiljainen. Sillä on myös pitkä käyttöikä. Lisäksi tämä hammasvaihde täyttää puhdistusystävällisen rakenteensa ansiosta tiukimmatkin hygieniavaatimukset. Näissä innovatiivisissa vaihteissa ei ole lainkaan ruuvikiinnitteisiä kansia kansia. Tämä parantaa vaihteen jäykkyyttä ja mahdollistaa samalla sileämmän pinnan, jolle nesteet sen paremmin kuin kiinteätkään aineet eivät voi kerääntyä.

FEM-optimoitu UNICASE-kotelo takaa maksimaalisen turvallisuuden ja vääntöjäykkyyden. Sisäisesti vahvistettu rakenne ei ainoastaan takaa parempaa vääntöjäykkyyttä vaan myös erityisen hiljaisen käyntiäänen. Kaikki laakerit ja tiivistepesät ovat kotelon sisällä, jolloin ei tarvita liitoksia, jotka voisivat heikentää koteloa ja johtaa öljyvuotoihin. Laakeripesät ja liitospinnat koneistetaan samalla kertaa, mikä mahdollistaa erittäin tarkat toleranssit — mikä puolestaan takaa hammaspyörien hampaiden, laakereiden ja tiivisteiden tarkan kohdistuksen ja pidemmän käyttöiän kaikille komponenteille. Kotelo on valmistettu vahvasta, korroosionkestävästä alumiinista ja on siksi erittäin kevyt mutta silti kestävä. Lisäsuojaa tarjoaa valinnainen nsd tupH -pintakäsittely. Sileäpintaisen, helposti puhdistettavan kotelonsa ansiosta NORDBLOC.1 hammasvaihde sopii erittäin hyvin käytettäväksi silloin, kun hygienisyys on erityisen tärkeää kuten esimerkiksi elintarvike- tai farmasiateollisuudessa.

Vaihteet ovat reilusti mitoitettuja ja kestävät suuria radiaalisia ja aksiaalisia voimia. Suurikokoisten laakerien ansiosta vaihteen sisäisten akselien halkaisija on tavanomaista suurempi, mikä parantaa laakereiden sekä akseleiden kestävyyttä. Vaihteen hammaspyörät on valmistettu hiiletyskarkaistusta teräksestä ja kestävät suurta lyhytkestoista ylikuormitusta.

Uudet NORDBLOC.1 -tuotteet ovat saatavana viidessä eri kokoluokassa. Moottoritehoja on tarjolla 0,12 kW:sta 7,5 kW:iin ja toisiomomentteja aina 280 Nm:iin. Kaikki mallit ovat saatavana joko laippakiinnityksellä (B5 tai B14) tai jalka/laippakiinnityksellä. Tarjolla on myös joustavasti vaihtoehtoja IEC- tai NEMA-moottorinkiinnitykseen sekä suuri joukko akseli-, laakeri- ja voiteluvaihtoehtoja.

Kestävä, tehokas, hiljainen ja kompakti – yksiportaisella NORDBLOC.1 -hammasvaihteellaan NORD tarjoaa luotettavan, kestävän ja taloudellisen käyttölaiteratkaisun pumppuihin, sekoittimiin ja puhaltimiin samoin kuin hihnakuljetinteknologiaan perustuviin sovelluksiin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan