www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS IFAT 2018 -MESSUILLA

Luonnonvarojen säästöä innovatiivisilla ja älykkäillä ratkaisuilla

NORD DRIVESYSTEMS IFAT 2018 -MESSUILLA
NORD_IE4 motor.jpg: Tehokkaat, energiaa säästävät NORD IE4 -moottorit ja energiansäästötoiminnoilla varustetut NORD-taajuusmuuttajat, joiden teho voidaan sovittaa osakuormilla tapahtuvien toimintojen todellisten vaatimusten mukaiseksi, mahdollistavat merkittävät käyttökustannusten säästöt.

14. - 18.5.2018 järjestettävillä IFAT-messuilla, jotka ovat maailman johtavat jäteveden, jätteiden ja raaka-aineiden käsittelyyn keskittyvät kaupalliset messut, kaikki pyörii kestävien ympäristöteknologioiden ympärillä. NORD DRIVESYSTEMS on myös tavattavissa tässä teollisuuden kohtauspaikassa Münchenissä ja tuo nähtäväksi käyttölaiteteknologiaa, uusia tuotteita, energiatehokkaita ratkaisuja sekä kattavan valikoiman palvelu- ja huoltotarjouksia.

Älykkäitä käyttölaiteratkaisuja

Messuosastolla 314 hallissa A1 kävijät voivat saada NORDilta tietoa verkotetuista, autonomisista ja skaalattavista käyttölaitteista. Hajautetut käyttölaitejärjestelmät muodostavat isäntä-orja -ryhmiä, jotka kommunikoivat älykkäästi keskenään niin, että ne voivat itsenäisesti seurata ja ohjata tiettyjä tehdasosastoja. Jos esimerkiksi syntyy tukos, tämä havaitaan ja korjataan automaattisesti. Jos tämä ei ole mahdollista, tukoksesta ilmoitetaan keskusvalvomoon ja verkotettu sijaiskäyttölaite käynnistyy.

Ennakoiva huolto

Taajuusmuuttajaan integroidun ohjelmoitavan logiikkaohjaimen avulla NORD-käyttölaiteyksiköt voivat tallentaa käyttölaite- ja sovellustietoa ja arvioida kaikkea saatavilla olevaa tunnistin- ja toimilaitetietoa tilanseurannan pohjaksi. Yhdessä asiakkaan kanssa NORD pystyy myös kehittämään ennakoivia huoltoratkaisuja käyttölaitteiden ennalta nähtävää ja näin ollen suunnitelmallista huoltoa varten. Näiden algoritmien tavoitteena on vähentää odottamattomia keskeytyksiä, alentaa huolto- ja ylläpitokustannuksia ja pidentää laiteyksikön käyttöikää.

Energiatehokasta käyttölaiteteknologiaa

Voimakkaat, energiaa säästävät NORD-moottorit ovat erittäin tehokkaita ja mahdollistavat siksi huomattavat käyttökustannusten säästöt. Erityisesti IE4-synkronimoottorit täyttävät PMSM-teknologian ansiosta tiukimmatkin hyötysuhdevaatimukset myös osakuormilla ja alhaisilla nopeusalueilla. Myös NORD-taajuusmuuttajat takaavat energiatehokkaan toiminnan. Ne on varustettu energiansäästötoiminnoilla, ja ne pystyvät automaattisesti säätämään moottoritehon muuttuvien kuormitusten asettamiin kunkinhetkisiin vaatimuksiin.

UUTTA: NORDBLOC.1 yksiportainen hammasvaihde

Uudet NORDBLOC.1 -hammasvaihteet ovat äärimmäisen tehokkaita, erittäin vääntöjäykkiä ja käyntiääneltään hiljaisia. Niillä on myös pitkä käyttöikä. Lisäksi nämä hammasvaihteet täyttävät puhdistusystävällisen rakenteensa ansiosta tiukimmatkin hygieniavaatimukset. Ne tarjoavat näin ollen luotettavan, kestävän ja taloudellisen käyttölaiteratkaisun pumppuihin, sekoittimiin ja tuulettimiin samoin kuin materiaalinkäsittelysovelluksiin.

Teollisuusvaihdesarjan laajennus

NORD DRIVESYSTEMS on laajentanut MAXXDRIVETM-teollisuusvaihdesarjaansa: Kaksi uutta kokoa (nimellisvääntömomentit 15 kNm ja 20 kNm) sekä ekstruuderilaipat täydentävät modulaarista sarjaa ja tarjoavat uusia ratkaisuja raskaisiin sovelluksiin. Teollisuusvaihdetta lähtökohtana käyttäen NORD suunnittelee kokonaisia raskaaseen käyttöön soveltuvia käyttölaitejärjestelmiä moottoreineen ja käyttölaite-elektroniikkoineen erilaisiin sovelluksiin kuten esim kuljetinteknologia, pumput ja sekoittimet.

Palvelut takaavat arvon säilymisen ja laitteistojen käytettävyyden

Parhaan mahdollisen käytettävyyden varmistamiseksi käytettävien käyttölaiteratkaisujen säännöllinen, ennalta ehkäisevä huolto ja ylläpito ovat olennaisen tärkeitä.. NORD tarjoaa kattavan, modulaarisen palvelukonseptin. Operaattorit voivat vaatimustensa mukaisesti valita erilaisia palveluita, jotka vaihtelevat käyttöönottoavusta, erityisistä huoltopaketeista ja paikan päällä tehtävistä analyyseista korjauskustannusarvioiden laatimiseen.

IFAT 2018 -messuilla NORD on tavattavissa hallissa A1, messuosastolla 314.

NORD DRIVESYSTEMS IFAT 2018 -MESSUILLA
NORD_NORDBLOC_1.jpg: Uudet yksiportaiset NORDBLOC.1 -hammasvaihteet ovat kestäviä, tehokkaita, hiljaisia ja kompakteja. Yhdessä energiaa säästävän IE4-moottorin ja NORDAC FLEX -taajuusmuuttajan kanssa ne tarjoavat optimaalisen käyttölaiteratkaisun pumppuihin, sekoittimiin ja tuulettimiin sekä kuljetinteknologiasovelluksiin.

NORD DRIVESYSTEMS IFAT 2018 -MESSUILLA
NORD_Industry_4_0_PLC.jpg: NORD-taajuusmuuttajiin kuuluu vakiona tehokas, integroitu ohjelmoitava logiikkaohjain.
Se kerää ja arvioi kaiken saatavilla olevan tilatiedon, joka on perustana sellaislle Industry 4.0 -tason sovelluksille kuin tilanvalvonta ja ennakoiva huolto.

NORD DRIVESYSTEMS IFAT 2018 -MESSUILLA
NORD_drive system: Hajautetut käyttölaitejärjestelmät muodostavat isäntä-orja -ryhmiä, jotka kommunikoivat älykkäästi keskenään niin, että ne voivat itsenäisesti seurata ja ohjata joitakin tehdasosastoja.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan