www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

LogiDrive – Kustannusten karsintaa standardoinnin ansiosta

Erilaiset vaihdeyksiköt ja moottorityypit, koot,varusteet ja välityssuhteet johtavat usein suureen käyttöversioiden määrään – mikä on huomattava kustannustekijä. Vaihtoehtojen vähentäminen voi johtaa optimoituihin prosesseihin ja kustannuksiin. Standardoidut LogiDrive IE4 -vaihdemoottoriversiot ovat ratkaisu intralogistiikkaan.

LogiDrive – Kustannusten karsintaa standardoinnin ansiosta
NORD_LogiDrive.jpg: LogiDrive-käyttölaiteyksiköt koostuvat IE4-synkronimoottorista, kaksiportaisesta kartiovaihteesta ja NORDAC LINK -kenttäjakolaitteesta.

LogiDrive-järjestelmät ovat erittäin tehokkaita, ja Plug & Play -teknologian ansiosta ne ovat erittäin huoltoystävällisiä ja auttavat pienentämään varaosavarastoa merkittävästi. Standardoidut vaihdemoottorivariantit on suuniteltu erityisesti intralogistiikkaa ja lentokenttäteknologiaa varten, ja ne ovat erittäin sopivia vähentämään versioiden lukumäärää. Kompakti rakenne säästää tilaa,ja kevyt alumiinikotelo antaa mahdollisuuden jopa 25%:n painonsäästöön.

LogiDrive-käyttölaiteyksiköt koostuvat IE4-synkronimoottorista, jonka nimellisteho voi olla jopa 5,5 kW, kaksiportaisesta kartiovaihteesta ja taajuusmuuttajasta, joka asennetaan moottorin läheisyyteen. Muuttaja on varustettu päävirtakytkimellä, avainkytkimellä ja suunnanvaihtokytkimellä paikallista manuaalikäyttöä varten. AS-i ja kaikki tavalliset kenttäväylä- ja teollisuusethernet-käyttöliittymät ovat integroitavissa. IE4-hyötysuhdeluokan ja IES2-luokan järjestelmätehokkuudella käyttölaiteyksiköt saavuttavat erinomaisen kokonaistehokkuusasteen - erityisesti osakuormien ja nopeusalueen suhteen. Näin ne maksavat itse itsensä lyhyessä ajassa ja vähentävät merkittävästi kokonaisomistuskustannuksia.

NORDin LogiDrive-käyttölaiteyksiköt on varustettu turvatoiminnoilla STO ja SS1 DIN EN 61800-5-2 - ja DIN EN 60204-1 -normien mukaisesti, ja ne kestävät huomattavaa ylikuormitusta. Koska kuljetinteknologiajärjestelmä on rakenteeltaan modulaarinen, kaikki käyttölaiteteknologiaosat voidaan huoltaa yksilöllisesti, mikä pienentää intralogistiikan huolto- ja ylläpitokustannuksia. LogiDrive-teknologia sopii vaakakuljettimiin, kalteviin kuljettimiin ja pystysuoriin kuljettimiin. Laajan sertifioinnin ansiosta LogiDrive-järjestelmiä voidaan asentaa sujuvasti kaikkialle maailmassa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan