www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Uusi NORDAC LINK -kenttäjakolaite Joustava ja älykäs

NORDAC LINK -sarja suunniteltiin erityisesti nykyaikaisten verkotettujen intralogistiikkajärjestelmien sovelluksia varten, ja se tarjoaa kätevän käyttölaiteratkaisun joustavaan, hajautettuun asennukseen. Tehokkaat kenttäjakolaittteet voidaan konfiguroida kulloistakin käyttötarkoitusta varten, ja ne takaavat nopean ja turvallisen käyttöönoton. Itegroidun ohjelmoitavan logiikkaohjaimen ansiosta ne voivat ohjata kokonaisia prosesseja ja säädellä niitä automaattisesti.

Uusi NORDAC LINK -kenttäjakolaite Joustava ja älykäs
NORD_NORDAC_LINK.jpg: Käyttölaiteteknologiaa Industry 4.0 -ohjelmaan: Uusi NORDAC LINK -kenttäjakolaitesarja on älykäs, joustava sekä huolto- ja ylläpitoystävällinen.

Tämä moottorin yhteyteen toteutettavan joustavan asennuksen käyttölaiteohjaus on tarjolla joko (jopa 7,5 kW:n) taajuusmuuttajalla tai (jopa 3 kW:n) moottorikäynnistimellä toteutettuna ja mahdollistaa nopean käyttöönoton, yksinkertaisen käytön ja helpon huollon. Kaikki moduulit, komponentit ja liitännät yhdistetään käyttämällä yksinkertaisia kaapeliliittimiä. Helpon liitettävyyden lisäksi integroidut huoltokytkimet ja manuaalisen käytön kytkimet tekevät järjestelystä erittäin käyttäjäystävällisen. Kenttäjakolaite voidaan konfiguroida vapaasti kaikkiin käyttötarkoituksiin, ja se on yhteensopiva kaikkien tavallisten väyläjärjestelmien kanssa. Muuttajat sopivat vaakasuorille, kalteville ja pystysuorille kuljettimille, ja niissä on nostolaitetoiminnot sekä normin EN 61800-5-2 mukaiset STO- ja SS1-turvallisuustoiminnot.

NORDAC LINK -kenttäjakolaitteissa on vakiovarusteena suorituskykyinen ohjelmoitava logiikkaohjain, joka pienentää korkeamman tason ohjaimen kuormitusta ja suorittaa itsenäisiä ohjaustehtäviä. Vapaasti ohjelmoitava logiikkaohjain käsittelee antureilta ja toimilaitteilta tulevaa tietoa ja käynnistää tarpeen vaatiessa sekvenssiohjauksen sekä välittää käyttölaite- ja sovellustiedot ohjauskeskukseen ja verkotetuille komponenteille. NORD-käyttölaitteet voidaan helposti integroida I40-järjestelmiin käyttämällä olemassa olevaa väylärakennetta. Verkotetut käyttölaitteet voivat esikäsitellä tilatietoja integroidulla ohjelmoitavalla logiikkaohjaimella ja kommunikoida ohjausjärjestelmän kautta tai suoraan turvalliseen Pilveen. NORD DRIVESYSTEMS on testannut pilviyhteyden mahdollisuuksia omalla sovellustestausalueellaan. Pilvestä tiedot ovat käytettävissä kaikkialta maailmasta arviointi- ja analysointitarkoituksiin. Älykäs verkotus ja relevanttien käyttölaitetietojen kerääminen antaa mahdollisuuden ennakoivaan huoltoon, suorituskykytietojen tallentamiseen, järjestelmän optimoituun mitoitukseen sekä käyttölaiteyksiköiden jatkuvaan seurantaan. Näin NORD tarjoaa älykästä käyttölaiteteknologiaa sekä innovatiivisia huolto- ja palvelukonsepteja Industry 4.0 -ohjelman mukaiseen digitalisoituun tuotantoon.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan