www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Optimoidut kustannukset, parempi tehokkuus

Käyttölaiteratkaisujen ”elinkaarikustannuksiin” sisältyvät kaikki kulut, jotka syntyvät ostosta ja käyttöönotosta, käytöstä ja huollosta aina hävittämiseen saakka. Omistajuuden kokonaiskustannusten optimointiin NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa yksilöllisiä TCO (total cost of ownership) -laskelmia, integroituja kustannus- ja tehokkuusoptimointikonsepteja sekä voimakasta ja tehokasta käyttölaiteteknologiaa.

Optimoidut kustannukset, parempi tehokkuus
NORD_IE4_synchronous_motors.jpg: NORDin energiaa säästävät IE4-synkronimoottorit ovat erittäin tehokkaita ja täyttävät tiukimmatkin energiamääräykset, mikä takaa merkittävät kustannusssäästöt omistajuuden kokonaiskustannuksissa.

Hankinta, hallinnointi, kuljetus ja asennus ja ympäristö- ja jätteenkäsittelykustannukset ovat vain osa tehtaaseen ja koneisiin kohdistuvista kustannuksista. Huomioon on otettava myös käyttökustannukset kuten energia, raaka-aineet, käyttö ja ohjelmistot, varastointi sekä korjaus- ja huoltokustannukset. Tuotteen elinkaarensa aikana synnyttämät kokonaiskustannukset voidaan laskea TCO-laskentaa käyttämällä. Tällöin on muun muassa mahdollista määritellä saavutettavat säästöt ja kuoletusaika.

Omistajuuden kokonaiskustannusten optimoimiseksi NORD DRIVESYSTEMS toimittaa tehokkaita käyttölaiteratkaisuja, jotka merkittävästi pienentävät käyttökustannuksia. Tältä osin olennaista on integroitu lähestymistapa. Tähän kuuluvat versioiden lukumäärän vähentäminen NORDin modulaarisen järjestelmän avulla, energiankulutuksen pienentäminen tehokkaita IE4-synkronimoottoreita käyttämällä, pitkä käyttöikä ja vähän huoltoa vaativat NORD-käyttölaiteyksiköt.

Käyttölaitejärjestelmät lasketaan teollisuuden suurimpien energiankuluttajien joukkoon. Tämän vuoksi energiankulutus on merkittävin omistajuuden kokonaiskustannusten pienentämiseen vaikuttava tekijä. NORDin energiaa säästävät IE4-synkronimoottorit ovat erittäin tehokkaita ja täyttävät tiukimmatkin energiamääräykset – ja PMSM-teknologian ansiosta myös osakuormilla ja -nopeusalueilla. Tämä mahdollistaa merkittävät kustannussäästöt.

Toiseksi merkittävin tekijä kustannusten karsimisessa on versioiden lukumäärän harkittu pienentäminen. Tämä mimimoi hallinnolliset kulut ja antaa mahdollisuuden resurssien säästöön tuotannossa, logistiikassa, varastoinnissa ja huollossa. Versioiden kokonaislukumäärän pienentämisen yhteydessä tarvittavat perusversiot voidaan valita NORDin laajasta modulaarisesta järjestelmästä.

Lisäksi NORD-järjestelmät, jotka on konfiguroitu omille teollisuudenaloilleen, helpottavat versioiden lukumäärän pienentämistä ja varaosahallintaa. Intralogistisiin ja lentokenttäympäristössä esiintyviin käyttötarkoituksiin NORD toimittaa standardoitua LogiDrive-järjestelmää, joka koostuu IE4-synkronimoottorista, kaksiportaisesta kartiovaihteesta ja NORDAC LINK -kenttäjakolaitteesta, jotka muodostavat täydellisen käyttölaitejärjestelmän. Lavakuljetinteknologiaan NORD tarjoaa taloudellisen yhdistelmän, joka koostuu asynkronimoottorista ja NORDAC BASE -taajuusmuuttajasta.

NORD-tuotteiden korkea laatu ja luotettavuus takaavat pidemmän käyttöiän alhaisemmilla huoltokustannuksilla, mikä entisestään pienentää kokonaiskustannuksia. NORD-taajuusmuuttajien avulla huolto- ja korjauskustannuksia voidaan pienentää merkittävästi ja tehtaan käytettävyyttä lisätä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan