www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Käyttölaiteratkaisut vahvistulla sekoitinlaakeroinnilla

Pumppaus, sekoitus, seostaminen – NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa prosessiteollisuudelle luotettavaa käyttölaiteteknologiaa vahvistetuin laakerein ja pidemmin laakerivälein. Tämä takaa mahdollisimman suuren radiaalisen ja aksiaalisen kuormitettavuuden ja pidemmän käyttöiän vaihteelle.

Käyttölaiteratkaisut vahvistulla sekoitinlaakeroinnilla
NORD_agitator.jpg: Sekoittimien käyttäjät hyötyvät NORD-vaihteiden optiona saatavasta vahvistetusta sekoitin laakeroinnista. Laakerointiratkaisun ansiosta vaihteisto kestää suuria aksiaalisia ja radiaalisia voimia, jolloin laitteiston käyttöikä pitenee.

Tavallisesti vakiovaihteistot on suunniteltu niin, että ne mahdollistavat lukuisia välityssuhteita ja näin ollen myös lukuisia eri nopeuksia. Komponenttiturvallisuuden osalta niiden mitoitus on kuitenkin riittävä odotettavissa olevaan moottoritehoon nähden. Laakerit täyttävät myös nämä oletetut vakiovaatimukset. Tavallisesti valitaan suurempi laakeriyksikkö, jos ulostuloakselin voimat ylittävät vaihteistoyksikön suorituskyvyn. Tämä johtuu siitä, että vakiokoteloinnilla ei voida kasvattaa laakerivälejä tai ottaa käyttöön kovin paljon suurempaa laakeria.

Kustannukset lisääntyisivät tarpeettomasti.

NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa käyttötarkoituskohtaisia laitteistovaihtoehtoja, joille on tyypillistä korkea suorituskyky sekä teho ja jotka on suunniteltu erityisesti pumpuille ja sekoittimille, joihin liittyvät prosessit aiheuttavat suuria radiaalisia ja aksiaalisia laakerikuormituksia. Tarjolla on myös sekoitinversio (VL2-laakeri), jossa on pidennetty laakeriväli ja vahvistetut laakerit sekä Drywell-versio (V3-laakeri), jossa on lisäksi  vuoto- tai öljyanturi. VL2- ja VL3-versioissa on pidennetyt toisiolaakereiden välit, kun taas vaihteiston koko pysyy ennallaan. NORD tarjoaa myös laakereita, jotka ovat tarkoituksellisesti ylikokoisia, jotta pumppujen tai sekoittimien tapaisten käyttötarkoitusten asettamat vaatimukset pystytään täyttämään.

Kemian, farmasian, elintarviketeollisuuden tai vedenkäsittelyn aloilla – NORD DRIVESYSTEMSin vankat käyttölaiteratkaisut tarjoavat huippuluokan luotettavuutta ja takaavat häiriöttömän toiminnan. Ulostuloakselien vahvistettujen ja tavallista suurikokoisempien laakerien ansiosta vaihteisto kestää suuria aksiaalisia ja radiaalisia voimia, jolloin laitteiston käyttöikä pitenee.

Käyttölaiteratkaisut vahvistulla sekoitinlaakeroinnilla
NORD_pump_application.jpg: Pumppaussovelluksiin NORD DRIVESYSTEMSillä on tarjottavana erittäin luotettavia käyttölaiteratkaisuja, jotka tarjoavat lukuisia nopeusalueita ja jotka kestävät suuria radiaalisia ja aksiaalisia kuormituksia.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan