www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMSin hajautettu käyttölaiteteknologia

Synkronoitu liike ja lentävä saha hajautetuilla taajuusmuuttajilla

NORD DRIVESYSTEMSin hajautettu käyttölaiteteknologia
NORD_Flying_Saw.jpg: NORDAC LINK - ja NORDAC FLEX -taajuusmuuttajien sisäisen ohjelmoitavan logiikkaohjaimen ja POSICON-sijainninohjauksen ansiosta on mahdollista synkronoida useita NORD-käyttölaitteita isäntä / orja -käyttöön.

NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa hajautettuja käyttölaitteita, joilla vaativatkin käytöt kuten synkronoitu liike ja lentävä saha voidaan toteuttaa helposti. Integroitu ohjelmoitava logiikkaohjain ja sijainninohjaus taajuusmuuttajineen mahdollistavat useiden käyttölaitteiden synkronoinnin isäntä / orja -käyttöön. Tämän ansiosta synkronoidun liikkeen ja lentävän sahan kaltaiset toiminnot voidaan toteuttaa hajautetusti. Tämä on erityisen hyödyllistä sellaisissa käytöissä, jotka edellyttävät eri käyttöakselien synkronoitua toimintaa.

Lentävä saha -toiminnon avulla käsittelyksikkö voidaan yhdistää samansuuntaisesti liikkuvaan työkappaleeseen. Kun tavara kulkee pääakselilla, orja-akseli toimii synkronoidusti ja käsittely tapahtuu välittömästi liikkeestä. Orja-akseli palaa tämän jälkeen alkuasemaansa ja käsittely toistuu. Näin työkappaletta voidaan työstää sen siirron aikana. Käyttömahdollisuuksia ovat materiaalien leikkaus tai elintarvikkeet ja nesteiden siirto.

NORDAC LINK - ja NORDAC FLEX -taajuusmuuttajien sisäisen ohjelmoitavan logiikkaohjaimen ja sijainninohjauksen ansiosta useita NORDAC-käyttölaitteita voidaan synkronoida isäntä / orja -käyttöön. Integroitu POSICON-toiminto takaa sen, että taajuusmuuttajat pystyvät määrittämään käyttölaitteen kulloisenkin sijainnin. Tämän ansiosta synkronoidun liikkeen ja lentävän sahan kaltaiset toiminnot voidaan toteuttaa nopeasti ja tarkasti. Yksi päämuuttaja voi ohjata jopa kolmea orjamuuttajaa ilman korkeamman tason ohjausta. Muuttajat ovat lisäksi vapaasti konfiguroitavissa ja helposti asennettavissa ja huollettavissa monipuolisen plug in -tyyppisen liitettävyytensä ansiosta.

Hajautettua käyttölaiteteknologiaa integroidulla ohjelmoitavalla logiikkaohjaimella

NORDin hajautetuilla käyttölaiteyksiköillä voidaan ohjata myös yksinkertaisia käyttöjä, ei ainoastaan monimutkaisia. Verkotetut käyttölaitteet on varustettu useilla käyttöliittymillä, ja ne sopivat täydellisesti Industry 4.0 -tason käyttötarkoituksiin. Muuttajiin integroitu ohjelmoitava logiikkaohjain vähentää korkeamman ohjauksen tarvetta ja mahdollistaa modulaarisen toimintokohtaisen automaation. Se on vapaasti ohjelmoitavissa ja pystyy käsittelemään järjestelmään liitetyiltä antureilta ja toimilaitteilta tulevaa tietoa ja käynnistämään tarpeen mukaan vaiheittaisen ohjauksen. Käyttölaitteet ilmoittavat tilatietonsa ohjausjärjestelmän kautta tai suoraan turvalliseen pilveen. Näin NORD-käyttölaitteita voidaan käyttää jatkuvaan Tilanvalvontaan ja Ennakoivaantilanvalvontaan ja ennakoivaan huoltoon. NORD toi markkinoille ennakoivan huollon mukaiset sovellukset Industry 4.0 -ympäristön mukaisina pilottiprojekteina. Ole hyvä ja ota yhteyttä niin annamme mielellämme lisätietoja.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan