www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS iba 2018 -messuilla

nsd tupH: Elintarvikelaatuluokan käyttölaitteita leipomoteollisuudelle

NORD DRIVESYSTEMS iba 2018 -messuilla
NORD_nsd_tupH.jpg: NORD DRIVESYSTEMS esittelee iba 2018 -messuilla vankkoja, koeteltuja ja testattuja alumiinisia käyttölaitteitaan, joissa on nsd tupH -pintakäsittely.

NORD DRIVESYSTEMS esittelee ensi kertaa iba-messuilla Münchenissä 15. – 20. syyskuuta 2018 leipomoteollisuudelle tarkoitettuja hygieniaystävällisiä käyttölaiteyksiköitään. Washdown-optimoidut valualumiinista valmistetut kevyet, korroosionkestävät vaihteet, sileäpintaiset moottorit, taajuusmuuttajat ja moottorikäynnistimet tarjoavat nsd tupH -pintakäsittelynsä ansiosta taloudellisen vaihtoehdon ruostumattomasta teräksestä tehdyille vaihdemoottoreille.

Sekoittimet, kuljetinjärjestelmät, punnitus- ja täyttöasemat tai pakkauskoneet: NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa tehokkaita ja hygieenisiä käyttölaiteratkaisuja leipomoteollisuudelle. Valmistajan innovatiivinen muuttajateknologia takaa suuren paikoitustarkkuuden ja dynaamisten vaiheiden luotettavan toteutuksen. Käyttölaitteita voidaan ohjata yksilöllisesti, jotta esimerkiksi taikinanvaivauksen ja kuljettimen nopeutta voidaan säädellä tukosten estämiseksi tai takinaprosessin ohjaamiseksi. Modulaarisen rakenteensa ja plug in -tyyppisten ominaisuuksiensa ansiosta käyttölaitteet ovat myös huolto- ja ylläpitoystävällisiä.

Korroosiosuojaus vaativissa ympäristöissä

Vaativiin olosuhteisiin kuten leipomoteollisuuteen NORD on kehittänyt alumiinisille käyttölaitteille erinomaisen nsd tupH -korroosiosuojauskäsittelyn. Tässä käsittelyssä alumiinin pinta kovetetaan. Elektrolyysimenetelmä tuottaa suojakerroksen, joka kiinnittyy pysyvästi alusmateriaaliin. Näin alumiinista tulee yhtä korroosionkestävää kuin ruostumattomasta teräksestä. Käyttölaitteet sietävät hyvin monia syövyttäviä aineita tai korkeapaineista höyrypesua.

Taloudellinen vaihtoehto monessa eri muodossa

nsd tupH -käyttölaitteet ovat vankka ja kestävä vaihtoehto maalatuille vaihdemoottoreille tai ruostumattomasta teräksestä valmistetuille käyttölaitteille. Tämä nsd tupH -käsittely on saatavilla NORDin kaikkiin alumiinisiin tuotteisiin kun taas ruostumattomasta teräksestä tehtyihin käyttölaitteisiin se on tarjolla vain muutamassa versiossa. Alumiinisten nsd tupH -käsiteltyjen käyttölaiteyksiköiden kaikki DIN-normiston täyttävät ja vakiokomponentit, käyttöakselit mukaan lukien, on tehty ruostumattomasta teräksestä. Tuulettimettomat sileäpintaiset moottorit eivät levitä mikrobeja ja ovat käyntiääneltään hiljaisia. Ne ovat saatavilla synkroni- ja asynkronimoottoreina ja täyttävät tehokkuusluokkien IE2 ja IE3 (asynkronimottorit) ja IE4 (synkronimoottorit) vaatimukset. NORD tarjoaa käyttölaiteyksiköt myös ATEX-versioina.

NORD on tavattavissa iba 2018 -messuilla Hallissa B4 messuosastolla 111.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan