www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Uusia NORDBLOC.1 -KARTIOVAIHTEITA 50 Nm:n VÄÄNTÖMOMENTILLA

Kaksiportaisen NORDBLOC.1 -kartiovaihteen myötä NORD toi markkinoille erittäin suorituskykyiset washdown-optimoidut alumiinirunkoiset käyttölaitteet hygienisiin käyttökohteisiin. Nyt käyttölaitespesialisti laajentaa menestyksekästä sarjaansa pienillä vaihteilla, joiden vääntömomentit yltävät aina 50 Nm:iin ja tarjoaa näin tehokkaan vaihtoehdon kierukkavaihteille – esimerkiksi pieniin hihnakuljettimiin.

Uusia NORDBLOC.1 -KARTIOVAIHTEITA 50 Nm:n VÄÄNTÖMOMENTILLA
NORD_NORDBLOC-1 SK.jpg: NORD DRIVESYSTEMSin uudet kaksiportaiset NORDBLOC.1 -kartiovaihteet tarjoavat tehokkaan vaihtoehdon kierukkavaihteille.

Uuden SK 9x0072.1 -sarjan tehoalue on 0,12 – 1,1 kW ja se kattaa nopeussuhteet välillä
3,03 – 47,67: 1. Näille kaksiportaisille artiovaihteille on ominaista suuri tehokkuus, kompakti rakenne, erinomainen luotettavuus ja pitkä käyttöikä. Kestävä alumiinikotelo takaa suuren jäykkyyden ja maksimaalisen kestävyyden mutta on samalla kuitenkin kevyt. Lisäksi modulaarinen rakenne useine käyttö- ja asennusvaihtoehtoineen takaa helpon asennuksen.

Saatavilla on kaksi mallia: SK 920072.1 and SK 930072.1. SK 920072.1:n kevytrunko rakenteensa ansiosta kuitenkin hyvin kestävä. Tämä vaihtoehto on saatavilla yleismallisena jalka/laippaversiona. Umpikoteloinen SK 930072.1 sopii erityisen hyvin käyttöihin, joissa ehdottomasti vaaditaan korkeaa hygieniatasoa ja puhtautta. Lisäsuojaa tarjoaa valinnainen nsd tupH -pintakäsittely. Vakioversio on varustettu B14-laipalla. Kaikki versiot ovat saatavilla tappi- ja holkkiakseleilla. Moottori voidaan asentaa suoraan ilman kytkintä tai sovitinta (IEC tai NEMA). Lisävarusteita, joihin kuuluvat momenttituet, laipat, holkkiakselin suojat ja UNIVERSAL-sarjan kiinnitysosat, voidaan käyttää myös tässä vaihteessa.

Uudet, kompaktit ja joustavat NORDBLOC.1 hammasvaihteet sopivat erityisen hyvin intralogistiikkaan ja pakkausteollisuuteen, ja wasdown-rakenteensa ansiosta ne sopivat erinomaisesti myös elintarvike- ja juomateollisuutta. LogiDrive yhdistää nämä uudet NORDBLOC.1 -vaihteet energiatehokkaaseen IE4-synkronimoottoriin ja NORDAC LINK -kenttäjakolaitteeseen niin, että tuloksena on optimaalinen käyttölaitejärjestelmä. Nämä standardoidut vaihdemoottoriversiot ovat erittäin tehokkaita, ja Plug & Play -teknologian ansiosta ne ovat erittäin huoltoystävällisiä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan