www.engineering-suomi.com
Steute

Pitkä käyttöikä äärimmäisissä olosuhteissa: uusi hihnankohdistuskytkin

steute Extreme -liiketoimintayksikkö esittelee SPS IPC Drives -messuilla uuden ZS 92 SR -hihnankohdistuskytkimensä, joka on suunniteltu yrityksen ZS 92 S -vetolankakytkinsarjan perusteella, joka sekin on uusi.

Pitkä käyttöikä äärimmäisissä olosuhteissa: uusi hihnankohdistuskytkin

Tämä kestävä kytkinlaite valvoo hihnakuljettimien kohdistusta.

Suurikokoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rullavipu tunnistaa, kun hihna ei kulje keskeisesti esimerkiksi siksi, että se on epätasaisesti kuormittunut, jonka jälkeen vipu – ohjausyksiköltä saamastaan ilmoituksesta riippuen – joko korjaa kohdistuksen tai pysäyttää kuljetinjärjestelmän.

 


Merkille pantava ominaisuus tässä versiossa, jossa on porrastetut kontaktit, on erikseen säädettävät kytkentäpisteet. Etukäteisvaroituksen ja toiminnan katkaisun kytkentäpisteitä voidaan kumpiakin säätää erikseen välillä 5°–35°. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti vapauttamalla, siirtämällä ja salpaamalla kytkentäinsertit.

 


Hihnankohdistuskytkimet joutuvat lähes aina toimimaan epäsuotuisissa olosuhteissa.

ZS 92 SR on suunniteltu erityisesti tätä silmällä pitäen.

Sen alumiininen painevalettu kotelo on useine hyvin kestävä useine ulkokerroksineen (passivointi, pohjamaalaus, jauhemaalaus).

Rullavivun normaaliasentoa voidaan vapaasti säätää ja sovittaa se näin kuhunkin yksittäiseen käyttötarkoitukseen.

 


Tämän uuden kytkinlaitesarjan asennusmitat eivät ole yhteensopivat ainoastaan sen edeltäjän, ZS 91:n, kanssa vaan myös muiden kaupallisesti saatavilla olevien hihnankohdistuskytkimien kanssa, joten jälkiasennus nykyisiin (kuljetin)järjestelmiin on helppoa.

steute ZS 92 SR:n valinnaisvarusteisiin kuuluu led-toiminen merkkivalo.

 


ZS 92 SR -kytkintä voidaan käyttää epäsuotuisissa olosuhteissa, joissa lämpötila voi vaihdella välillä -40 – +85 °C.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan