www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD Passenger Terminal Expossa 2019: Impulsseja lentokenttäteknologiaan

NORD DRIVESYSTEMS esittelee Lontoossa 26.–28.3. pidettävillä Passenger Terminal Expo 2019 -messuilla hajautettuja, innovatiivisia käyttölaiteratkaisuja kustannustehokkaisiin matkatavaroiden käsittelyjärjestelmiin. Tärkeimpiin tuotteisiin kuuluvat tehokas plug & play -ratkaisu LogiDrive sekä PROFIsafe-käyttöliittymämoduuli koneiden ja laitteistojen turvalliseen käyttöön. NORDCON-sovelluksen ja siihen liittyvän NORDAC ACCESS BT -bluetooth-moduulin avulla yritys on mahdollistanut kaikkien NORD-käyttölaitteiden mobiilin käyttöönoton ja huollon.

NORD Passenger Terminal Expossa 2019: Impulsseja lentokenttäteknologiaan

NORD DRIVESYSTEMSin hajautettuja käyttölaitteita käytetään kaikkialla maailmassa monissa sovelluksissa, mm. lentokenttäteknologiassa.

NORDIN hajautettua käyttölaiteteknologiaa käytetään ympäri maailmaa monissa sovelluksissa, muun muassa lentokenttäteknologiassa edistämässä esimerkiksi matkatavaroiden käsittelyjärjestelmien moitteetonta toimintaa. Integroidulla ohjelmoitavalla logiikkaohjaimella varustetut taajuusmuuttajat suorittavat toimintoja käyttölaitteen lähellä ja pienentävät ylemmän tason ohjausjärjestelmän kuormitusta. Käyttölaitekomponenttien tehoalue ulottuu jopa 22 kW:iin asti, ja ne voidaan toimittaa kaikilla yleisesti saatavilla olevilla väyläliittimillä varustettuina. Ne voidaan konfiguroida vapaasti ja sovittaa kaikkiin käyttötarkoituksiin. Muuttajaan integroidun ohjelmoitavan logiikkaohjaimen ansiosta hajautetut käyttölaitteet voivat muodostaa isäntä-orja -ryhmiä, jotka kommunikoivat toistensa kanssa ja hoitavat ohjaustehtäviä itsenäisesti. Ohjelmoitava logiikkaohjain käsittelee antureilta ja toimilaitteilta tulevat tiedot, ja se voi käynnistää itseohjautuvasti kontrollisekvenssejä sekä välittää käyttölaite- ja sovellustietoa ohjauskeskukseen, verkotetuille komponenteille tai pilveen. Tämä mahdollistaa jatkuvan tilanvalvonnan ja muodostaa siksi perustan ennakoivan huollon konsepteille sekä laitteiston optimaaliselle mitoitukselle.

Parempaa tehokkuutta ja turvallisuutta

Älykkään verkotuksen lisäksi tarvitaan myös taloudellisia käyttölaiteratkaisuja, joihin päästään esimerkiksi testatulla ja hyväksi todetulla versioiden lukumäärän vähentämismenettelyllä. LogiDrive-järjestelmillään NORD tarjoaa huolto- ja ylläpitoystävällistä plug & play -teknologiaa, joka on erittäin tehokasta ja luotettavaa. LogiDrive-yksiköt koostuvat energiatehokkaista IE4-vaihdemoottoreista, 2-portaisista kartiovaihteista sekä hajautetuista taajuusmuuttajista, joilla varmistetaan prosessien ja kustannusten optimointi.

PROFIsafe-moduuli: lisää turvallisuutta

Koska toimintaturvallisuuden merkitys nykyaikaisessa kone- ja laitteistosuunnittelussa kasvaa koko ajan, NORD DRIVESYSTEMSin valinnainen NORD SK TU4-PNS -moduuli tukee turvallisten yhteyksien toteutusta PROFIsafen kautta. Järjestelmään voidaan integroida käyttölaitteiden turvapysäytystoimintoja laajentavia toimintoja, kuten SLS (Safety Limited Speed, turvallisuussyistä rajoitettu nopeus), SSR (Safe Speed Range, turvallinen nopeusalue), SDI (Safe Direction, turvallinen suunta), SOS (Safe Operation Stop, turvallinen käytön pysäytys) ja SSM (Safe Speed Monitor, turvallisen nopeuden valvonta). Turvatoimintojen integrointi käyttölaitteeseen tarjoaa monia etuja verrattuna erillisellä turvallisuustekniikalla varustettuun käyttölaiteratkaisuun. Asennustilaa tarvitaan vähemmän, ulkoisten turvallisuuskomponenttien määrä on pienempi ja järjestelmä on modulaarisesti skaalattavissa. Johdotuksen määrä on vähennetty minimiin, tarvitaan vain verkkokaapeli. Lisäksi etuna on koneen turvallisuustietojen kattava saatavuus.

Mobiilipalveluratkaisuja

NORDCON-sovelluksen ja siihen liittyvän NORDAC ACCESS BT -bluetooth-moduulin käyttäjät hyötyvät ohjauspaneeliperustaisesta näytöstä käyttölaitteen valvonnassa ja vianetsinnässä. Käyttölaitteiden parametrien asetus on helppo tehdä ohjetoiminnon avulla, ja parametreihin pääsee nopeasti käsiksi. Sovellus tarjoaa myös muita käteviä toimintoja kuten varmuuskopioinnin, tietojen palautuksen ja oskilloskoopin.

NORD DRIVESYSTEMSin messuosasto Passenger Terminal Expo -messuilla on 5085.

NORD Passenger Terminal Expossa 2019: Impulsseja lentokenttäteknologiaan
 
LogiDrive-käyttölaitteillaan NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa huolto- ja ylläpitoystävällistä plug & play -teknologiaa, joka on erittäin tehokasta ja luotettavaa.
 
NORD Passenger Terminal Expossa 2019: Impulsseja lentokenttäteknologiaan

NORDCON-sovelluksen ja siihen liittyvän NORDAC ACCESS BT -bluetooth-moduulin avulla yritys on mahdollistanut kaikkien NORD-käyttölaitteiden mobiilin käyttöönoton ja huollon.
 
 

NORD Passenger Terminal Expossa 2019: Impulsseja lentokenttäteknologiaan

 
PROFIsafe-moduuli NORD SK TU4-PNS parantaa toimintaturvallisuutta: Jos käyttäjä läpäisee valoverhon järjestelmän toimiessa täyttä vauhtia, järjestelmä pysähtyy. Kun vauhti on turvallinen, sen toiminta jatkuu.
 

Meta title:

NORD Passenger Terminal Expo -messuilla 2019
 

Meta description:

NORD esittelee lentokenttäteknologian erikoisnäyttelyssä hajautettuja, innovatiivisia käyttölaiteratkaisuja kustannustehokkaisiin matkatavaroiden käsittelyjärjestelmiin.


Keywords: NORD DRIVESYSTEMS, lentokenttäteknologia, matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, käyttölaite, käyttölaitteet, käyttölaiteteknologia, käyttölaiteratkaisu, käyttölaitejärjestelmä, vaihde, vaihdemoottori, taajuusmuuttaja, kenttäjakolaite, LogiDrive, digitalisointi, tilanvalvonta, ennakoiva huolto, NORDCON-sovellus, NORDAC ACCESS BT, huolto, hajautettu, hajautus, modulaarinen, intralogistiikka, PROFIsafe, käyttöturvallisuus

Deeplinks:

https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/drive_electronics/decentral_drive_solutions_1/pdop_decentral_drive_solutions.jsp

http://airport.nord.com/?utm_source=Nord.com&utm_campaign=adcampaign_landingpages&utm_term=airport

Social media

LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG


Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-linkit: @NORD_Drive ‏


YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan