www.engineering-suomi.com
ISaGRAF

ISaGRAF julkaisee ISaVIEW-pluginin ISaGRAF v6

ISaGRAF on johtava IEC 61131-3 ja IEC 61499 –yhteensopiva laiteohjelmisto ja alusta teollisten automaatiotuotteiden rakentamisessa. ISaVIEW-plugin tarjoaa ISaGRAF 6 –alustan käyttäjille yksinkertaisen, mutta tehokkaan integroidun HCI:n. ISaVIEW pages on kartoitettu automaatioprojektin rakenteeseen.

ISaGRAF julkaisee ISaVIEW-pluginin ISaGRAF v6
ISaVIEW on integroitu alustaan prosessinhallinnan samanaikaista visualisaatiota ja ohjelmointia varten. Se tarjoaa esisäädettyjä, täysin räätälöitäviä ja käyttövalmiita kohdesarjoja. Animaatio on helposti graafisesti muunnettavissa. Muotoilu ja on-line-tilat ovat myös saatavilla uudelleenkoostamisen tarpeen välttämiseksi. ISaVIEW mahdollistaa myös sen, että käyttäjät voivat luoda nopeasti peruskohteiden ryhmiä.

ISaGRAF 6 käyttää hyödykseen tehokasta Microsoft® Visual Studio® -komentotulkkia ja se tarjoaa ennennäkemättömän ympäristön OEM:lle ja automaatiomyyjille luoda erilaistettuja tuotteita markkinoille. Perustuen avoimeen plugin-teknologiaan, joka on suunniteltu erityisesti teollisen automaation tarpeisiin, ISaGRAF 6 –alusta on modulaarinen ja joustava ympäristö, joka mahdollistaa sen, että käyttäjät lisäävät tai poistavat komponentteja. Jokainen alustan komponentti on kehitetty yhdessä ISaGRAFin uuden Microsoft .NET® Framework-perusteisen teknologian kanssa, jota kutsutaan Automation Collaborative Platform (ACP) –nimellä ja se toimii yhdessä tämän teknologian kanssa. ISaGRAF ACP tarjoaa mahdollisuuden lisätä tai poistaa eri pluginejä, jotta saavutetaan erityiset automaatiotuotteen vaatimukset. ISaGRAF 6.0:lla on useita pluginejä mukaanlukien Ladder Diagram –editori, Function Block Diagram –editori, Structure Text –editori, Tag Database –editori (sanakirja), integroitu HMI sekä useita muita avustavia pluginejä.

ISaGRAF jatkaa uusien pluginien julkaisua joka toinen viikko seuraavien kuukausien aikana täydentääkseen ISaGRAF 6 –tarjontaa. Erilaisten teollisten automaatiokomponenttien portaittainen julkaisu kertoo tämän uuden ympäristön modulaarisuudesta ja joustavuudesta.

www.isagraf.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan