www.engineering-suomi.com
ISaGRAF

ISaGRAF julkaisee ISaGRAF-version 6.0.1

Johtava automaatio-ohjelmistoteknologiapartneri ISaGRAF on julkaissut ISaGRAF-version 6.0.1., joka sisältää ilmaisen ISaGRAF 6:n version. ISaGRAF on alan johtava laiteohjelmisto, joka on yhteensopiva standardien IEC 61131-3 ja IEC 61499 kanssa ja toimii työalustana teollisten automaatiotuotteiden rakentamiseen.

ISaGRAF julkaisee ISaGRAF-version 6.0.1
Tässä viimeisimmässä versiossa on kaikki tarjolla olevat ISaGRAF 6 –liitännäiset ja myös sarja koulutusvideoita ja opasohjelmia erilaisista ISaGRAF 6 –ominaisuuksista ja aiheista kuten ohjelmointikielistä ST (Structured Text), LD (Ladder Diagram), FBD (Function Block Diagram), siirräntäyhteystyökalusta (I/O Wiring Tool), projektista & mallinteista (Project & Templates), toiminnoista & toimintoryhmistä (Functions & Function Blocks), kuinka projekti simuloidaan/ladataan tai sen virheet poistetaan, kuinka luodaan ja käytetään muuttujia, taulukoita ja rakenteita.

ISaGRAF 6.0.1 sisältää myös uuden ilmaisen version, jonka ilmainen ISaGRAF-laiteohjelmisto toimii käyttöjärjestelmissä XP Embedded, 32- ja 64-bittinen Windows XP®, Windows Vista® ja Windows 7®. Siinä on myös täysin toimiva versio ISaGRAF 6.0.1 –alustasta, jonka avulla ohjelmoijat voivat luoda täydellisiä sovelluksia.

Ilmaisessa ISaGRAF-laiteohjelmistossa on Modbus TCP -asiakasohjelma, Modbus TCP –palvelin sekä uusi video-opas, jossa näytetään, kuinka luoda sovellus alusta lähtien.

ISaGRAF 6.0.1 on nyt saatavilla ladattavaksi ISaGRAF-nettisivustolta osoitteesta www.isagraf.com.

Koskien ISaGRAF 6 -versiota
ISaGRAF 6 Workbench on modulaarinen ja joustava ympäristö, joka sallii komponenttien lisäämisen tai poistamisen käyttäjille. Jokainen alustan komponentti on kehitetty ISaGRAFin uudessa Microsoft® .NET Framework –perusteisessa teknologiassa, jota kutsutaan nimellä Automation Collaborative Platform (ACP) ja komponentit toimivat sen kautta. ISaGRAF ACP mahdollistaa erilaisten liitännäisten lisäämisen ja poistamisen, jotta vastataan erityisiin automaatiotuotteiden vaatimuksiin. ISaGRAF 6.0.1:ssä on monia liitännäisiä kuten LD–editori, FBD–editori, ST–editori, Tag Database –editori (Dictionary), integroitu käyttöliittymä (ISaVIEW) ja muita apuliitännäisiä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan