www.engineering-suomi.com
ISaGRAF

ISaGRAF ja infoteam Software allekirjoittavat strategisen yhteistyön sopimuksen

ISaGRAF ja infoteam Software ilmoittavat ylpeinä strategisen yhteistyön sopimuksestaan. Tämä sopimus tekee infoteam Softwaresta ISaGRAF-tuotteiden jakelijan ja insinööripalvelujen etuoikeutetun tuottajan Euroopassa, Saksassa ja Kiinassa. Näin se saa pääsyn IEC 61499 - ja IEC 61508 standardien mukaisiin edistyneisiin työkaluihin. Tämä sopimus mahdollistaa myös sen, että ISaGRAF yhdistää infoteam-palveluita tuotteisiinsa voidakseen tarjota laajempia tarjouksia asiakkailleen ympäri maailman.

ISaGRAF ja infoteam Software allekirjoittavat strategisen yhteistyön sopimuksen
ISaGRAF jatkaa päätuotteensa IEC 61131 ja IEC 61499 -standardien mukaisen ISaGRAFin kehittämistä ja promootiota. Se myös tuo esille eräitä infoteamin tarjoamia avainteknologioita.

infoteam Software jatkaa tunnetun OpenPCS-tuotteensa tukemista. Lisäksi infoteam Software tarjoaa teollisia ja turvallisia automaatiotekniikkapalveluita ISaGRAF-tuotteelle. infoteam Software pystyy yhdistämään ISaGRAF-teknologiaa nykyiseen teknologiaan, tarjoten kestävää palvelua olemassaolevalle asiakaskunnalleen.

“Tämä yhteistyö on luonnollista kehitystä infoteamille. ISaGRAF Automation Collaborative Platformin tarjoamien edistysaskelten ja ylivoimaisen ympäristön käyttö auttaa infoteamia keskittymään tarjoamaan asiakaskunnalleen ja automaatiomarkkinoille parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Vaikka ISaGRAF ja infoteam ovat ennen olleet kilpailijoita, tämä yhteistyö tekee tarjonnastamme maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen”, toteaa tohtori Wolfgang Brendel, infoteam Softwaren pääjohtaja.

“infoteam tarjoaa vahvan insinööritaidon ISaGRAFin liiketoiminnalle. Sen toiminnot Euroopassa ja Aasiassa auttavat asiakkaita kehittämään uusia ISaGRAF-teknologiaa käyttäviä tuotteita. Kaikki asiantuntevuus, jonka infoteam on saavuttanut IEC 61131 OpenPCS-ratkaisujen kehittämisessä ja edistämisessä liitettynä ISaGRAFin teknologiaan tuo välitöntä hyötyä ISaGRAF-yhteisölle”, kertoo Julien Chouinard, ISaGRAFin hallintopäällikkö.


infoteam Software

infoteam Software AG kehittää järjestelmäohjelmistoja teolliseen automaatioon, life science -tieteille ja terveydenhoitoon. Yritys perustettiin vuonna 1983 Saksassa ja se työllistää nykyisin 130 ihmistä Bubenreuthissa Erlangenin lähellä ja lisäksi sillä on kaksi täysin sen omistuksessa olevaa tytäryritystä Sveitsissä ja Kiinassa. Sen kehitysaktiviteettien pääasiallinen tavoite on Windowsin ja Linuxin ohjelmistotyökalujen sekä teollisten hallintojärjestelmien, robotiikan, lääketieteellisen diagnostiikan ja laboratorioautomaation, energianvalmistuksen ja -jakelun työkalujen kehitys. Sen tuoteportfoliota täydentävät palvelut, tuki, koulutus ja työpajat. Sen asiakkaisiin kuuluvat lääketieteellisen tekniikan, automaation ja energianvalmistuksen ja -jakelun teollisten hallintojärjestelmien johtavat tuottajat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kauko-Idässä. Yrityksen päämaja on Bubenreuthissa, lähellä Erlangenia Etelä-Saksassa. infoteam Software AG Stäfa on sen täysin omistama tytäryhtiö Sveitsissä ja infoteam Software Beijing/China Co. Ltd. on sen täysin omistama tytäryhtiö Aasian ja Tyynenmeren alueella. infoteam Software on saanut ISO 9001:2008 -sertifikaatin.
Internetsivusto: www.infoteam.de


infoteamin yhteystiedot:


Michaela Finnie
Viestintäpäällikkö
Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Saksa
Puh.: +49-9131-7800-829

Christopher Schemm
Kansainvälinen myynti
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Saksa
Puh.: +49-9131-7800-28
Sähköposti: christopher.schemm

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan