www.engineering-suomi.com
Westermo Teleindustri AB

i-line-tuoteperhe

Westermo on lanseerannut Ethernet-tuotteiden i-line-tuoteperheen. Ne ovat parhaimmillaan koneiden rakentamisessa, rakennusautomaatiossa, tehdasautomaatiossa ja CCTV-valvontakamerasovelluksissa. Uuteen sarjaan kuuluu standardeja ja kompakteja Ethernet-kytkimiä, mediamuuntimia ja Power over Ethernet (PoE) –kytkimiä.

i-line-tuoteperhe
Westermon i-line tarjoaa teollisen tason komponentteja, helppokäyttöisiä ominaisuuksia ja luotettavaa ja vakaata toimintaa. Kaikki i-line-tuotteet ovat DIN-kiskoon asennettavia ja niillä on kahdennettu 24VDC-input ruuviliitoksin, mikä tekee niistä sopivia sovelluksiin, joissa käytetään toissijaista virtalähdettä järjestelmän korkean varmuuden ylläpitämiseksi. Jokainen sarjan laite sisältää konfiguroitavan releen, joka laukaisee hätäsignaalin portin tai virran vikatilanteen sattuessa. Rosoinen IP-31-luokiteltu alumiiniseoskuori on ideaalinen lämmön poistamiseksi ja se mahdollistaa laajan operaatiolämpötilan vaihteluvälin.

Esiteltävien tuotteiden joukossa on standardi kahdeksan portin 10/100TX nopea Ethernet-kytkin (SDI-880). Tämä on varustettu 2 Gigabitin sekuntivauhdin pakettikytkinominaisuudella, joka tukee kahta prioriteettijonoa antaakseen optimaalisen datalähetystehon. Toinen kahdeksan portin Ethernet-kuitukytkin (SDI-862) sisältää kuusi 10/100TX-porttia ja vaihtoehdot joko kahden monimuoto- tai yksimuoto-kuituportin välillä, mahdollistaen datasiirron etäisyyksillä 2 km tai 30 km.

On saatavilla myös kaksi kompaktia (111,8 mm x 30 mm x 98,2 mm) viiden portin kytkintä. SDI-550 on yksinkertainen 5-porttinen 10/100Base-TX Ethernet-kytkin, kun taas SDI-541 on viiden portin teollinen nopea Ethernet-kytkin neljällä 10/100Base-TX-portilla ja 100Base-FX-portilla tukien sekä yksimuoto- ja monimuoto-kuituporttia. Molempia malleja voidaan käyttää vaihtelevilla virtalähteillä mukaan lukien 24VAC-lähde, tehden niistä ihanteellisia rakennusautomaatioteollisuudessa.

i-line-perheeseen kuuluu myös kaksi PoE-kytkintä, jotka on suunniteltu varmistamaan korkeanopeuksisen siirtoyhetyden esim. laajamittaiseen tarkkailuun liikennejärjestelmäverkoissa. Mallit joko neljällä tai kahdeksalla IEEE 802.3af Fast Ethernet PoE -portilla on saatavilla, molemmat tarjoavat 2 Gigabitin latausportit. Integroitu 12-48 Voltin virtalähde tekee yksiköistä ihanteellisia tukemaan standardien PoE IP-kameroiden käyttöä busseissa, junissa ja laivoissa.

i-line-tuoteperhettä täydentää sarja Ethernet-mediamuuntajia. MCI-211G muuntaa 10/100/100TX:n Gigabitin kuiduksi ja sen SFP-kuituvastaanotin (Small Form-factor Pluggable) mahdollistaa yksikön toimia melkein millä tahansa SFP:n tukemalla tyypillä ja etäisyydellä. MCI-422-malli ei ole vain 2-kanavainen RJ45 kuitumediamuunnin, vaan myös kompakti 4-porttinen 10/100 Mbittiä/s Fast Ethernet –kytkin. Yksikkö konfiguroidaan yksinkertaisesti kummaksi tahansa laitteeksi käyttäen DIP-kytkintä. Laite tukee sekä yksimuoto- että monimuoto-kuituportteja.

Lisätietoja saa osoitteesta www.westermo.com

Kuvat:
SDI-550: Compakti 5-porttinen Ethernet-kytkin
PSI-1010G: 8 PoE+2 Gb kiihdyttävä PoE-kytkin. 24 V tai 48 V.
MDI-211G: Gigabittinen Ethernet-mediamuunnin

Westermo Teleindustri AB
Product Manager
KLOOSTERMAN Arne
Puh: +46 (0)16 428 053
Faksi: +46 (0)16 428 001
Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan