www.engineering-suomi.com
Westermo Teleindustri AB

Haaroittava Ethernet-vahvistin tarjoaa nopeita verkkoyhteyksiä käyttämällä olemassa olevaa kaapelointia

Helppokäyttöinen ja pienikokoinen laite sopii käytettäväksi kriittisissä rautatie-, teollisuus- ja muissa ammattisovelluksissa

Haaroittava Ethernet-vahvistin tarjoaa nopeita verkkoyhteyksiä käyttämällä olemassa olevaa kaapelointia
Westermo on lisännyt haaroittavien Ethernet-vahvistimien sarjaansa julkaisemalla uuden suurinopeuksisen ja kompaktin laitteen, joka vastaa lisääntyneeseen datasiirron kysyntään teollisissa sovelluksissa. DDW-142 on Wolverine-sarjan uusin tulokas ja se käyttää SHDSL-teknologiaa luodakseen suurinopeuksisen yhteyden Ethernet-verkkojen välillä käyttämällä mitä tahansa olemassa olevia kuparikaapeleita. Tämä mahdollistaa huomattavia kulujen säästöjä, kun asennetaan uusia järjestelmiä, joissa aikaisemmin ainut mahdollisuus olisi ollut kuituverkon luominen.

DDW-142 on täysin hallittava laite, jossa on tason 2 kytkintoiminnot. Tämä mahdollistaa tehokkaiden Ethernet-verkkojen luomisen jopa 15 km etäisyyksille. Jopa 30,4 Mbit/s datanopeudet ovat mahdollisia ja näin laite on sopiva liittämään monimutkaisia verkkoja, joihin voi kuulua useita laitteita, jotka vaativat korkeaa siirtonopeutta. Sisäänrakennettu 2-porttinen 100 Mbitin kytkin mahdollistaa kahden Ethernet-laitteen liittämisen ja RS-232-portti mahdollistaa perinteisten sarjaliityntäisten laitteiden helpon liittättämisen IP-verkkoon.

DDW-142 on suunniteltu erittäin helpoksi asentaa, eikä se vaadi konfigurointia yksinkertaiseen pisteestä-pisteeseen-toimintoon, mikä helpottaa niiden työtä, jotka asentavat ja ylläpitävät entistä monimutkaisempia verkkoja. Web-käyttöliittymä on kätevä suurempia verkkoja luotaessa ja CLI:llä voi tehdä vielä monimutkaisempia konfiguraatioita. Wolverine-sarjalla on tarjota myös ainutlaatuinen kaapelin etäisyyden laskin. Tässä käytetään hyväksi dataa todellisista sovelluksista, jotta asentajat voivat laskea nopeuden ja saavutettavat etäisyydet erityyppisille kaapeleille. Asennuksen jälkeen SHDSL-diagnostiikka ja hallinto-toiminnot kertovat linjan mahdollisesta huononemisesta, jotta tarvittava ylläpitohuolto voidaan suorittaa. Jos huoltoa vaaditaan, varmuuskopio- ja palautustoiminnot mahdollistavat konfiguraatioiden nopean latauksen muistitikulta.

DDW-142 on suunniteltu käytettäväksi vaativissa olosuhteissa ja kriittisissä rautatie-, maantie- tai muissa ammattisovelluksissa, joissa laitevaurio voisi aiheuttaa merkittäviä kustannuksia. Kestävä ja pienikokoinen laite toimii myös äärimmäisissä lämpötiloissa (-40 -+70 ° C) ja olosuhteissa, joissa EMC-tärinätasot ovat korkeita. Täydellinen galvaaninen erotus ja elektroniikan transienttisuojaus tarjoavat keskimääräisen vikaantumisvälin 437 000 tuntia ja varmistavat näin korkean toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Wolverinen WeOS-käyttöjärjestelmä tarjoaa monipuoliset IP-verkkojen standardit. Näin voidaan luoda varmatoimisia ja joustavia verkkoja. WeOs on kehitetty tekemään alustojenväliset ja tulevaisuudessakin toimivat ratkaisut ja se tarjoaa ainutlaatuisen turvallisuustason. Sen avulla DDW-142:lla voidaan muodostaa erilaisia kytkentöjä: pisteestä pisteeseen-kytkentä, monipisteverkkoja tai joustavia rengasverkkoja. Jos jokin linkki tai laite pettää, Westermon ainutlaatuinen FRNT-teknologia pystyy nopeasti konfiguroimaan laajankin verkon uudelleen.

DDW-142 on läpinäkyvä ryhmälähetyksen osoitteenmuodostuksessa ja se sallii VPN:n (Virtual Private Network) läpikulun IPSec:llä (Internet Protocol Security) ja sitä voidaan käyttää eri protokollien kuten Modbus/TCP ja PROFINET I/O kanssa. DDW-142-laitteessa on myös Link Fault Forward (LFF)-toiminto, jolla Ethernet-linkin tila voidaan lähettää kahden laitteen välisen SHDSL-linkin ylitse.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan