www.engineering-suomi.com
Westermo Teleindustri AB

Uuden sukupolven Westermon Ethernet-kytkimet parantavat junien sisäisen viestintäverkon luotettavuutta

Tiiviit, kestävät ja luotettavat EN 50155 -hyväksytyt teolliset Ethernet-kytkimet yksinkertaistavat junien viestintäsovelluksia

Uuden sukupolven Westermon Ethernet-kytkimet parantavat junien sisäisen viestintäverkon luotettavuutta
Vastatakseen junien luotettavien viestintäverkkojen kasvavaan kysyntään, Westermo kehitti uuden sukupolven Ethernet-kytkimiä, jotka tarjoavat erittäin kestäviä verkkoja ja pitkäkestoista kenttäkäyttöä. Uudet Viper-212, Viper-112 ja Viper-012 ovat 12 portin kytkimiä ja ne tarjoavat täydellisen ratkaisun junien hallintojärjestelmiin. Ne tarjoavat suurempaa luotettavuutta ja yksinkertaistettua verkon muotoilua, asennusta ja huoltoa.

Westermon IP-junaratkaisu tarjoaa täydellisen EN 20155-hyväksytyn Ethernet-kytkimen ja reititysratkaisun, jonka verkon runko on erittäin luotettava älykkäiden junien luomiseen. Tämä ratkaisu on kehitetty vastauksena rautatiealan moniin ainutlaatuisiin vaatimuksiin, jotka voidaan ratkaista käyttämällä Westermon WeOS-käyttöjärjestelmän IP-protokollien sarjaa.

Junakaluston sovellukset edustavat erästä sähköisten laitteiden vaativimmista ympäristöistä. Viper-sarja ylittää junien EN 50155 -normin vaatimukset sähköisille laitteille, mukaan lukien EMC-vaatimukset, mutta myös tärähdysten, värähtelyn, äärimmäisten lämpötilojen ja kosteuden kestävyyden. Kytkimet on suunniteltu myös saavuttamaan erittäin pitkän häiriöttömän käyttöajan, jopa 900 000 tuntia, ja varmistamaan näin äärimmäisen pitkäkestoinen ja luotettava kenttäkäyttö, jota odotetaan rautatiealalla.

Viper-212 on hallittu kerroksen 3 reitityskytkin, Viper-112 tarjoaa hallitun kerroksen 2 kytkimen toiminnon ja Viper-012 on ei hallittu ratkaisu. Nämä eri ohjelmistojen toimintojen tasot mahdollistavat sen, että käyttäjät voivat valita sopivan funktionaalisuuden tason verkolleen samalla, kun heillä on vaativimpiinkin ympäristön haasteisiin vastaava laitteisto.

Uudessa Viper-sarjassa on M12-liittimiä, jotka on sisällytetty koteloon, jotta vähennetään sen kokoa ja suojataan vielä paremmin tärähtelyltä. Nämä yksiköt ovat ihanteellisia tilanteisiin, joissa mekaaninen stressi, kosteus, kondensaatio, lika tai jatkuva (esimerkiksi koneiston tuottama) tärähtely voisivat vahingoittaa normaalien Ethernet-kytkimien toimintaa, sillä niiden muotoilu on erittäin kestävä, ne on sinetöity IP65-suojaavaan koteloon ja ne noudattavat armeijan värähtelyn kestävyyden normeja. Ainutlaatuista Gore-Tex-kalvoa käytetään estämään kondensaation kerääntyminen normaalin yön ja päivän vaihtelun aikana. Viper-212 on myös erittäin kompakti ja äärimmäisen ohut, joten sen asentaminen vaunujen paneelien ahtaisiin väleihin on mahdollista.

Viper- ja RedFox-kytkinten WeOS-käyttöjärjestelmä pystyy tasapainottamaan verkon dataliikennettä säilyttääkseen sen maksimaalisena ja vakaana koko järjestelmän lävitse. Uusista kameroista tuleva lisääntynyt liikenne tai videovirta ei näin vaikuta koko verkon vakauteen. Linkin tai laitteiston vian sattuessa Westermon ainutlaatuinen FRNT-teknologia pystyy konfiguroimaan laajan verkon uudelleen 20 ms kuluessa.

Helppoa konfigurointia varten Ethernet-kytkimiin voidaan päästä turvallisesti käsiksi mistä tahansa verkon osasta tai suoraan Viper-kytkimen konsoliportista tai RedFox-kytkimen Ethernet- tai USB-portista. Konfiguraatio voidaan varmuuskopioida ja palauttaa sekunneissa käyttämällä erityistä M12 USB -muistitikkua. Helppokäyttöinen ja turvattu nettikonfiguraatioliitäntä yksinkertaistaa ylimääräisen rengasverkon asettamista.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan