www.engineering-suomi.com
Steute

Langaton verkkoratkaisu digitaaliseen tuotantoon

Uusia toimintoja langattomaan verkkoon

Langaton verkkoratkaisu digitaaliseen tuotantoon

”Langaton" on uusin versio steuten langattomasta "nexy"-verkkoratkaisusta, joka välittää anturidataa esineiden internetiin (IoT) tai muihin ylemmän tason IT-järjestelmiin.


Langaton verkkoratkaisu digitaaliseen tuotantoon

Tähän langattomaan verkkoratkaisuun voidaan integroida erilaisia antureita ja elektromekaanisia kytkimiä sekä aktuaattoreita ja ohjauslaitteita. Ne kaikki lähettävät ja vastaanottavat dataa käyttäen langatonta sWave.NET®-standardia, jonka steute on kehittänyt juuri tällaisiin sovelluksiin. Tukiasemat keräävät dataa langattomilta antureilta ja aktuaattoreilta ja välittävät ne eteenpäin Sensor Bridge -anturisillalle, joka hallitsee palveluita ja on vastuussa datan välittämisestä yrityksen ylemmän tason IT-alustoihin. Tuloksena on keskeytymätön kommunikointi konepajasta asiakkaan IT-järjestelmän johtotasolle. Alansa parhaimmistoa edustava kojetaulu näyttää selkeästi kaikkien verkkoon integroitujen terminaalilaitteiden tilan.

Eräs nexy-ohjelmiston ominaisuuksista on sen yksinkertainen adaptaatio uusien vaatimuksien mukaisesti. Sopivia ratkaisuja on jo saatavana useisiin sovelluksiin, esimerkkinä eKanban ja AGV-kalustot. Toinen avainominaisuus on kyseisen verkkoratkaisun avoimuus: steutella on kattava valikoima antureita, jotka ovat yhteensopivia langattoman verkon kanssa, mutta jos sovellus edellyttää jonkin sellaisen anturityypin integroimista, jollaista steuten valikoimista ei löydy, tällaisiin antureihin voidaan yksinkertaisesti asentaa sWave.NET®-moduuli, minkä jälkeen niitä voidaan käyttää verkossa. Tämä avaa valtavasti lisää mahdollisuuksia langattoman verkon käyttöön ja laajentamiseen.

Uusimmassa versiossa kaikkien kytkettyjen sWave.NET®-kenttälaitteiden laiteohjelmisto voidaan etäpäivittää. Päivitykset lähetetään Sensor Bridge -anturisillalle ja siitä ne jaetaan edelleen paikallisen verkon kautta. Tämä on helpoin tapa varmistaa, että kaikissa päätelaitteissa käytetään aina uusinta ohjelmaversiota. Käyttäjät voivat lisäksi tallentaa Sensor Bridge -anturisillan senhetkisen konfiguraation ja langattoman verkon kaikki parametrit FTP-levylle automaattisesti. Tässä uusimmassa ohjelmistoversiossa Sensor Bridge myös kommunikoi käyttäjän SAP-järjestelmän kanssa SAP-lisäkonnektorin kautta.

nexy digitalisoi, integroi ja automatisoi tuotantoprosessin. Käyttäjille tämä tarkoittaa IT-projektien nopeaa, helppoa ja yksilöityä toteutusta. 
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan