www.engineering-suomi.com
Steute

HMI-käyttöliittymä haastaviin ympäristöolosuhteisiin

Ex-komentolaitteet laajemmalla lämpötila-alueella

HMI-käyttöliittymä haastaviin ympäristöolosuhteisiin

steuten Extreme-liikeyksikkö tähtää Ex BF 80 -tuotesarjan uusilla varianteilla päämarkkinoille HMI-käyttöliittymien käyttäjien keskuudessa. Näiden uusien laitteiden ja perinteisten tuotteiden välillä on nimittäin oleellinen ero: ne on nimenomaisesti kehitetty käytettäviksi räjähdysvaarallisissa ympäristöissä ja lämpötiloissa -60 °C – +65 °C.

Uusi sarja on saatavana kolmessa erikokoisessa kotelossa, joihin mahtuu yksi, kaksi tai kolme elementtiä. Käyttäjät voivat valita lukuisista toimilaitteista, signaalilampuista ja avainkytkimistä, hätäpysäytyspainikkeet ja sienipainikkeet mukaan lukien. Kaikki mallit voidaan asentaa esim. koneiden koteloihin, seiniin tai paneeleihin – erityisesti myös haastavissa olosuhteisissa, joissa kuluminen on nopeaa. Ne täyttävät suojausluokan IP 66 vaatimukset ja ne on kehitetty nimenomaisesti kaikenlaisiin "Extreme"-sovelluksiin.

steute on nyt asiakkaidensa toiveiden mukaisesti laajentanut käyttölämpötila-aluetta vieläkin laajemmaksi. Tämä on tehty suunnittelemalla kaikki toimilaitteet uusiksi. Uusi design sisältää sellaisia paljaalla silmällä lähes näkymättömiä ominaisuuksia kuten entistä alhaisempiin lämpötiloihin soveltuvat tiivisteet.

Uusi ATEX/IECEx-hyväksyntä sisältää -60-asteeseen saakka laajennetun lämpötila-alueen. Tämä avaa lisää vaihtoehtoja steuten Ex-komentolaitteille, esim. sovellukset laivanrakennuksessa, offshore-teknologiassa sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa. steuten Extreme-kytkinlaitteiden pakkasalue kasvaa siis tasaisesti.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan