www.engineering-suomi.com
NSK

NSK tukee TCFD-raportin suosituksia

NSK, yksi maailman johtavista laakereiden, lineaariliiketeknologioiden ja ohjausjärjestelmien valmistajista, tukee TCFD:n (Task Force on Climate-related Financial Disclosures ) loppuraportissa annettuja suosituksia. Raportissa suositellaan, että yritykset jakavat tietoja talouteen vaikuttavista ilmastonmuutokseen liittyvistä riskeistä ja mahdollisuuksista. TCFD:n muodosti FSB (Financial Stability Board), kansainvälinen elin, joka seuraa globaalia talousjärjestelmää ja tekee sitä koskevia suosituksia.

NSK ottaa yrityksenä sitä koskevat yritysvastuut, sosiaaliset vastuut sekä ympäristöä koskevat vastuut hyvin vakavasti. Yritys esimerkiksi on sisällyttänyt globaalin ympäristönsuojelun osaksi yrityksen toimintaperiaatteita ja on asettanut ympäristötavoitteita yrityksen keskipitkän aikavälin johtamissuunnitelmaan. Yritys osallistuu aktiivisesti hankkeisiin ilmaston lämpenemisen ehkäisemiseksi, esimerkkinä yrityksen liiketoiminnasta syntyneiden CO2-päästöjen vähentäminen sekä ympäristöystävällisten tuotteiden luonti.

Japanin ympäristöministeriö sekä Global Environmental Forum ovat hiljattain antaneet NSK:lle tunnustusta yrityksen toimista kyseisillä osa-alueilla. 23. Ympäristöviestinnän palkintotapahtuman yhteydessä yritys vastaanotti tunnustuspalkinnon NSK:n vuoden 2019 raportin sisältämästä ympäristöviestinnästä. Raportin tarkoitus on tarjota kaikille sidosryhmille kattava kuva yrityksestä ja sen hankkeista saavuttaa kestävää kasvua keskipitkästä pitkällä aikavälillä. NSK julkaisee myös "NSK Sustainability Report" -raporttia, jossa se kertoo yrityksen suhteesta ympäristön ja yhteiskunnan kanssa sekä yrityksen ekstensiivisistä ponnisteluista näillä alueilla.

Tämän palkinnon pohjalta ja sopusoinnussa TCFD:n suositusten kanssa, NSK tunnistaa nyt ilmastonmuutoksen synnyttämät liiketoimintaan kohdistuvat riskit ja mahdollisuudet, muodostaa hallintasuunnitelmat ja parantaa tiedonjakelua tavoitteenaan edistää sekä yhteiskunnan kestävää kehitystä että yrityksen kestävää kasvua.

Vaikka NSK onkin ylpeä yrityksen viime vuosien ESG (ympäristö, sosiaalinen ja hallinto) -hankkeista, yritys pyrkii käyttämään tätä ilmoitusta TCFD-raportin tukemisesta mahdollisuutena viedä yrityksen ympäristötoimet seuraavalle tasolle.

1) Hiroyuki Yagi (vasemmalla), Ympäristöviestinnän palkintotapahtuman valintakomitean puheenjohtaja, sekä Tsuyoshi Yamashita, ryhmäpäällikkö, sijoittajasuhteet, NSK Ltd., Ympäristöviestinnän palkintoseremoniassa 19. helmikuuta 2020


NSK tukee TCFD-raportin suosituksia

2) NSK:n raportti tarjoaa kaikille sidosryhmille kattavan kuvan yrityksestä ja sen hankkeista kestävän kasvun saavuttamiseksi
 

NSK tukee TCFD-raportin suosituksia

3) NSK Sustainability Report kertoo yrityksen suhteesta ympäristöön ja yhteiskuntaan
 

NSK tukee TCFD-raportin suosituksia

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan