www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Uutta Teollisuus 4.0 -hankkeeseen

Pepperl+Fuchs esittelee HMI2020-messuilla kattavan valikoiman esimerkkejä onnistuneesta digitaalisen transformaation toteuttamisesta ja erilaisista lähestymistavoista.

 
Pixel-Plus yhdistää moniulotteisilta TOF ("time-of-flight", kulkuaika) -antureilta saatavat datavirrat korkean resoluution värikameroilta saataviin signaaleihin ja muodostaa näistä digitaalisia esitysmuotoja todellisista objekteista. Nämä "digitaaliset kaksoiskappaleet" tarjoavat paljon enemmän tietoa kuin pelkästään kamera- tai anturipohjaiset ratkaisut.

Messuilla esitetään yhdessä Linz Center of Mechatronics (LCM) -yrityksen kanssa innovatiivinen ja huomattavia energiasäästöjä tarjoava digitaalinen esitystapa hydraulisille sintrauspuristimille. Lisäksi pilviverkosto mahdollistaa sen, että anturin data on saatavana paikasta riippumatta ja tällä tavalla se mahdollistaa tehokkaan tilaseurannan huoltotoimenpiteiden keskitettyä optimointia ja suunnittelemattomien käyttökatkojen ehkäisemistä varten.

Lufthansa-Technikin kanssa muodostettu 3D.aero-yhteisyritys demonstroi ilmailukomponenttien suuritehoista 3-D-tarkistusta. Testattavien objektien valtavan koon vuoksi erittäin tarkka mittausteknologia menee objektiin eikä toisinpäin.

ICE3 IO-Link -mastermoduuli sisältää integroidun OPC UA -palvelimen. Tämä on ainutlaatuinen myyntivaltti. Tämä mahdollistaa päästä-päähän-kommunikoinnin muodostamisen anturi/aktuaattoritasolta pilvirakenteisiin Teollisuus 4.0 -standardiprotokollan avulla. MultiLink®-teknologia tarjoaa toisen datareitin, joka on saatavana rinnakkain ohjaustason reaaliaikakriittisen viestinnän kanssa.
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan