www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Tulevaisuuden automaatio – Pepperl+Fuchs kutsuu sinut ensimmäiseen verkkohuippukokoukseensa

Viisi päivää ratkaisuja, trendejä ja digitaalista verkottumista

Tulevaisuuden automaatio – Pepperl+Fuchs kutsuu sinut ensimmäiseen verkkohuippukokoukseensa

Pepperl+Fuchsin verkkohuippukokous 2020 on ilmainen digitaalinen alusta, jossa asiakkaat ja muut kiinnostuneet osapuolet saavat tietää viimeisimmistä trendeistä ja ratkaisuista tehdas- ja prosessiautomaatiossa – jopa COVID-19-pandemian aikana.


"Tulevaisuuden automaatio" toimii mottona Pepperl+Fuchsin ensimmäiselle verkkohuippukokoukselle, joka järjestetään 20. – 24. heinäkuuta. Asiakkaat ja muut kiinnostuneet osapuolet pääsevät tämän ilmainen ja täysin digitaalisen tapahtuman kautta kosketukseen teollisuusantureiden ja sähköisen räjähdyssuojauksen asiantuntijoiden kanssa sekä saavat tietää viimeisimmistä ratkaisuista ja trendeistä tehdas- ja prosessiautomaation alalla. Osallistujat voivat nauttia huippukokouksen jokaisena päivänä pääpuheista, live-esityksistä ja paneelikeskusteluista, joissa käsitellään erilaisia aiheita automaatioteknologian alalta. Osallistuminen tapahtuu selainpohjaisen verkkoalustan kautta.

Näihin aiheisiin kuuluvat:
• Digitaalinen Kanban-hallinta
• Mobiililaitteet ja -palvelut edistävät digitaalista transformaatiota
• Älykkäät intralogistiset ratkaisut käyttäen RFID- ja LiDAR-teknologiaa
• Ethernet APL (Advanced Physical Layer)
• 3-D-mittausteknologian teho.

Osallistujat voivat myös keskustella toisten osallistujien sekä Pepperl+Fuchsin ja sen kumppanuusyritysten asiantuntijoiden kanssa verkottumiseen tarkoitetussa oleskelutilassa. Muu digitaalinen sisältö, esimerkkinä tekniset valkoiset paperit, videot ja esitykset, voidaan ladata ilmaiseksi. Kaikki sisältöalueet tarjotaan englanniksi ja ne esitetään sekä aamulla että iltapäivällä. Tämän ansiosta kiinnostuneet osapuolet kaikkialla maailmassa voivat osallistua niihin olematta sidottuja aikavyöhykkeisiin.

Me kaipaamme teitä! Jopa tänä rajoitetun sosiaalisen kanssakäymisen aikana haluamme pitää yhteyttä asiakkaidemme kanssa. Tästä syystä järjestämme tämän ensimmäisen verkkohuippukokouksemme 20. – 24. heinäkuuta. Viiden jännittävän ja informatiivisen päivän aikana käsittelemme aiheita, jotka kannustavat meitä eteenpäin. Kaikki pyörii käyttäjäkeskeisen digitalisoinnin ympärillä. Onko parempaa tapaa kommunikoida tätä kuin digitaalinen tapahtuma, joka on räätälöity asiakkaidemme mielenkiinnon mukaisesti?" kommentoi Tri. Gunther Kegel, Pepperl+Fuchs AG:n johtokunnan puheenjohtaja.

Rekisteröidy nyt
Haluaisitko osallistua? Rekisteröidy Pepperl+Fuchsin ilmaiseen verkkohuippukokoukseen osoitteessa www.pepperl-fuchs.com/summit.

Pääaiheet
Digitaalinen Kanban-hallinta
On vaikeaa kuvitella valmistamista ilman Kanban-järjestelmiä ja niiden tarjoamia etuja. Virhealttiit manuaaliset prosessit ja alhainen digitalisointi jättävät kuitenkin paljon parantamisen varaa. Bosch Connected Industry (BCI), Pepperl+Fuchs ja Neoception ovat yhdistäneet voimansa kehittääkseen skaalautuvia järjestelmiä, jotka valmistavat Kanban-hyllyt Teollisuus 4.0:aa varten ja jotka sopivat yhtä hyvin aivan uusille toimialueille kuin jälkiasennuksiinkin.

Mobiililaitteet ja -palvelut edistävät digitaalista transformaatiota
Älypuhelimista, tableteista ja digitaalisista työnkuluista on tullut oleellinen osa moderneja työympäristöjä. Pepperl+Fuchsin tuotemerkki ecom on luonnostaan turvallisien mobiililaitteiden globaali markkinajohtaja ja se tukee asiakkaitaan laitedatan konfiguraatiosta ja hallinnasta analyysiin ja (reaaliaikaiseen) arviointiin saakka. Tulokset? Sofistikoitunut mobiilin työntekijän käsite, joka mahdollistaa kevyet prosessit, parantaa datan laatua sekä edistää tuottavuuden kasvua ja työntekijöiden turvallisuutta.

Älykkäät intralogistiset ratkaisut käyttäen RFID- ja LiDAR-teknologiaa
Tarkkaan koordinoidut materiaalit ja tuotevirrat vaativat enemmän kuin vain yksittäisiä komponentteja: ne tarvitsevat hyvin suunniteltuja ja innovatiivisia ratkaisuita, jotka kattavat kaiken muokatusta anturiteknologiasta, infrastruktuurikomponenteista ja kaapeloinnista järjestelmäintegraatioon ja ohjelmistokehitykseen. Pepperl+Fuchs esittelee useiden asiakkaiden kanssa projekteja, joissa näytetään miten RFID- ja LiDAR-teknologioita voidaan käyttää tällaisten muokattujen ratkaisuiden muodostamisessa.

Ethernet APL (Advanced Physical Layer)
Pepperl+Fuchs ja muut yritykset muodostavat perustuksen prosessiteollisuuden tulevaisuuden IoT-sovelluksille käyttämällä uutta Ethernet APL (Advanced Physical Layer) -standardia. Uuden fyysisen kerroksen ansiosta kenttälaitteet voidaan yhdistää suoraan korkeamman tason järjestelmiin. Tämä mahdollistaa ensimmäistä kertaa konsistentin, transparentin ja yhtenäisen kommunikaation kaikilla hierarkiatasoilla. Ethernet APL -standardissa yhdistyvät näin ollen kaikki prosessiteollisuuden kokemus ja siihen liittyvät vaatimukset: pitkät kaapelit, kierretyt parikaapelit, yhteensopivuus sekä käyttö vaarallisissa ympäristöissä, tilaluokitus voi olla jopa Vyöhyke 0/Luokka 1, Div. 1.

3-D:n teho
Pyrkimys saavuttaa 100-prosenttinen laatu ja samalla vähentää konversioaikoja Teollisuus 4.0 -aloitteen mukaisesti ovat luoneet useilla teollisuudenaloilla yhä kompleksisempia teknisiä haasteita. Pepperl+Fuchs ja sen tytäryhtiöt VMT, 3D.aero ja Espace 6D tarjoavat ainutlaatuisia päästä-päähän-ratkaisuita 3-D-mittausteknologian alalla tarvittavien mittaus-, laatu- ja asemointitehtävien toteuttamista varten. Nämä siirtävät traditionaaliset tehtävät digitaaliseen ympäristöön ja edistävät näin ollen "digitaalisen kopion" kehitystä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan