www.engineering-suomi.com
NSK

Pakkauskoneiden asiantuntija hankkii lineaariohjaimensa NSK:lta

Acumo AB:n (NSK:n valtuutettu jakelija Ruotsissa) kanssa tehdyn pitkäaikaisen yhteistyön ansiosta yksi Skandinavian markkinoiden suurimmista pakkauskoneiden valmistajista pystyy täyttämään paitsi omat myös asiakkaidensa laatu- ja tehokkuusvaatimukset. Österbergs Förpackningsmaskiner AB on nyt yhdenmukaistanut lineaariohjaimiensa hankinnan Acumon kautta NSK:lle. Nämä tarjoavat yrityksen koneiden käyttäjille laatua, tarkkuutta ja pitkää käyttöikää.

Vuonna 1975 perustettu Österbergs keskittyy joustaviin, räätälöityihin ratkaisuihin ja optimaaliseen laatuun. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa, ja sen tarjonta ulottuu yksinkertaisista työntöpakkausratkaisuista kehittyneisiin teollisuusrobotteja käyttäviin pakkausratkaisuihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Österbergs perustaa tuotantomallinsa standardikoneeseen, jota yritys räätälöi sitten kunkin asiakkaan erityistarpeiden mukaan. Tämä strategia johtaa lukuisiin uniikkeihin tuoteyhdistelmiin, jotka edellyttävät ketterien ja teknisesti pätevien toimittajien tukea, esimerkkeinä NSK ja sen valtuutettu jakelija Acumo.

NSK on premium-tuotemerkki, eivätkä kaikki jakelijat pysty myymään NSK:n korkealaatuisia tuotteita. Yritys työskentelee ainoastaan valtuutettujen jakelijoiden kanssa, jotka pystyvät osoittamaan, että niillä on tarvittava tieto ja kokemus vaaditun tason saavuttamiseksi. Valtuutettujen jakelijoiden on myös toimittava NSK:n eettisten ja erilaisia vaatimuksia koskevien käytäntöjen mukaisesti.

Acumo on täysin valtuutettu jakelija ja yritys otti ensimmäisen kerran yhteyttä Österbergsiin jo vuonna 2010. Tämä oli lähtökohtana pitkäaikaiselle yhteistyölle, joka on jatkunut vahvana tähän päivään asti.

"Pidin heti yhdestä Acumon esittelemästä asentoilmaisimesta. Ajoitus oli täydellinen kehitystyömme kanssa", Österbergsin projektipäällikkö Ulf Nordling sanoo. "Sattumalta huomasimme, että Acumo tarjoaa myös NSK:n lineaariohjaimia. Acumon laajan tuotevalikoiman, laadun ja palvelun yhdistelmä sai meidät aloittamaan yhteistyön."

Laatu on keskeinen tekijä NSK:n, Acumon ja Österbergsin liiketoiminnassa aina ensikontaktista toimitukseen asti. Yritysten välisten henkilökohtaisten suhteiden ansiosta yhteistyö on kukoistanut, ja Acumon kattava ymmärrys Österbergsin tarpeista ja vaatimuksista on osoittautunut keskeiseksi tekijäksi kumppanuuden onnistumisessa.

"Acumon kanssa on mukava tehdä yhteistyötä; saamme nopeat toimitukset ja laadukkaat, määrämittaan katkaistut NSK-johteet", Ulf Nordling sanoo.

Österbergs on jo useiden vuosien ajan hankkinut lineaariohjaimensa ja kuularuuvinsa NSK:lta. Acumo varmistaa lyhyet toimitusajat varastoimalla suuren määrän NSK:n ratkaisuja, mukaan lukien NH/NS-sarja (pintakäsittelyinä esimerkiksi Duralloy® ja matalan lämpötilan kromi). Yritys leikkaa nämä työpajallaan haluttuun pituuteen käyttäen vesijäähdytteistä leikkauskonetta.

NSK tarjoaa teknistä tukea kaikille valtuutetuille jakelijoilleen. Jokaisella sen tarkkaan valituista kumppaneista on hyvin koulutettu ja pätevä henkilökunta, jolla on alan kokemusta ja perusteellinen ymmärrys asiakkaan prosesseista.

Pitkän kokemuksensa perusteella Ulf Nordling on vakuuttunut siitä, että NSK:n lineaariohjaimet ovat erinomaisia. Hän lisää, että asiakkaat kiinnittävät huomiota NSK:n lineaarijohteiden korkeaan laatuun ja arvostavat sitä. Monet jopa soittavat antaakseen positiivista palautetta.

"Haluamme osoittaa, että tarjoamme parasta", Ulf Nordling sanoo. "Olemme Österbergsissä aidosti tyytyväisiä Acumoon toimittajana ja saamme hyvää apua hätätilanteissa. Olemme kehittäneet tiiviin yhteistyön, jossa Acumo tietää intuitiivisesti, mitä tarvitsemme. Laadukkaiden ratkaisujen lisäksi saamme tarvittaessa apua laskelmiin, käyttöliittymän valintaan ja tuotetuntemukseen."

Kuluneen vuoden aikana Österbergs on ostanut lisää useita uusia NSK:n NH/NS-sarjan lineaarijohteita Duralloy®-pintakäsittelyllä. Nämä varmistavat entistä pidemmän käyttöiän metsä- ja paperiteollisuuden koneissa. Uusi kone on jälleen yksi esimerkki teknologiatoimittaja NSK:n, valtuutetun jakelijan Acumon ja Österbergsin asiantuntemuksen välisestä yhteistyöstä.

NH/NS-lineaariohjaimista on saatavana uusi YouTube-video osoitteessa https://youtu.be/_62TERdoodU

1) Österbergs Förpackningsmaskiner AB kuvailee NSK:n lineaariohjaimia "erinomaisiksi". Valokuva: Österbergs Förpackningsmaskiner
 

Pakkauskoneiden asiantuntija hankkii lineaariohjaimensa NSK:lta
 
2) Valtuutettu jakelija Acumo leikkaa mittatilaustyönä jokaisen Österbergsille toimitettavan NSK:n lineaariohjaimen kehittyneiden koneiden avulla. Valokuva: Österbergs Förpackningsmaskiner


Pakkauskoneiden asiantuntija hankkii lineaariohjaimensa NSK:lta
 
3) NSK:n NH/NS-sarjan lineaariohjaimet ovat saatavana sellaisilla pintakäsittelyillä kuten Duralloy® ja Raydent. Valokuva: NSK


Pakkauskoneiden asiantuntija hankkii lineaariohjaimensa NSK:lta

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan