www.engineering-suomi.com
BRADY

Uudet tehokkaat LOTO-työkalut

LOTO-menetelmiä – eli vahinkokäynnistyksen estomenetelmiä – käytetään yhä useammilla aloilla. Se ei ole mikään yllätys, sillä oikein toteutettuna menetelmä takaa työntekijöiden turvallisuuden. Vahinkokäynnistyksen eston uudet innovaatiot parantavat tehokkuutta tuotteiden joustavuuden ja helppokäyttöisyyden avulla.

Uudet tehokkaat LOTO-työkalut
Vahinkokäynnistyksen eston perusperiaate on todella helppo: koneet ja laitteet eristetään virtalähteestä huolto- ja korjaustöiden ajaksi. Kun kone eristetään virtalähteestä, myös kaikki sen painikkeet, vivut, venttiilit tai kahvat lukitaan paikoilleen lukituslaitteella. Huoltotyöntekijä voi lukita lukituslaitteet paikoilleen lukolla, mikä takaa sen, että konetta ei voida käynnistää, ennen kuin huoltotyöt ovat valmiita

Entistä tehokkaampi LOTO-ratkaisu
Vahinkokäynnistyksen estolaitteiden käyttö tiukasti ohjeiden mukaan on elintärkeää työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi. Tämä vaatii aikaa, mutta sen ansiosta vältetään kalliiksi käyviä ja aikaa vieviä onnettomuuksia. Uudet ja innovatiiviset vahinkokäynnistyksen estolaitteet, kuten Bradyn pienikokoinen turvamlukko, ovat nopeita ja helppoja käyttää. Ne takaavat koneiden turvaamisen entistä tehokkaammin.

Uudet työkalut
Bradyn uusi pienikokoinen vaijerilukko on sekä lukituslaite että lukko, jota voi käyttää helposti tavallisen lukon tapaan. Sen PVC-vahvistettu teräskaapeli lukitsee liikkuvat osat tai virtalähteen, kun taas lukko estää tämän lukituksen poistamisen. Uusi johtamaton Safelex™-lukituskaapeli toimii samalla tavalla – se on erittäin tehokas ratkaisu tilanteisiin, joissa huoltomiehiä on useita.

Venttiilit voidaan lukita uudella läpinäkyvällä lukituslaitteella, jonka ansiosta työntekijät näkevät venttiilin asennon, värin tai tilan ilman lukituslaitteen irrottamista.

Nopea ja turvallinen
Uusien ja innovatiivisten vahinkokäynnistyksen estolaitteiden käyttö on helppoa. Tämä mahdollistaa laitteiden nopeammat huollot turvavaatimuksista tinkimättä.

Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Uudet tehokkaat LOTO-työkalut

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan